fbpx

Monitorizează-ți atent locuința!

Vrei să pleci în vacanță, însă îți este teamă să îți lași locuința nesupravegheată? Îți bănuiești soția că își face de cap ori de câte ori ești tu la muncă? Vrei să vezi dacă menajera își face treaba în lipsa ta? Datorită avansului tehnologic, acum poți să îți monitorizezi atent locuința, fără să îți fie teamă că ai putea fi descoperit.

Există pe piață o mulțime de camere spion care te ajută să vezi ce se întâmplă în casa ta la orice ora din zi și din noapte. Aceste mici dispozitive sunt ușor de ascuns, au o capacitate destul de mare de stocare a imaginilor și pot fi accesate cu ușurință din orice colț al țării.

Sună interesant? Hai să afli mai multe despre cum poți să fii vigilent.

Tipuri de camere

Camerele sunt instalate în obiecte uzuale care se găsesc în absolut orice locuință. De la becuri și până la întrerupătoare, routere wireless sau odorizante de cameră, opțiunile sunt infinite. Mai mult decât atât, aceste produse sunt cât se poate de funcționale, fără a trezi nici cea mai mică suspiciune. Cine s-ar putea gândi vreodată ca ar putea exista o cameră spion ascunsă într-un ceas de noptieră, spre exemplu. Poți alege un astfel de dispozitiv în cazul în care vrei să afli dacă soția ta îți este fidelă. Ai unele suspiciuni, însă nu ai reușit niciodată să o prinzi în fapt? Vrei să știi cu siguranță dacă are o aventură extraconjugală? Cu ajutorul unei astfel de camere vei putea vedea în permanență ce  se întâmplă în dormitorul tău.

Camera este dotată cu nightvision ceea ce înseamnă că poate surprinde imagini chiar și pe timpul nopții. În plus, calitatea imaginii este una cât se poate de bună mulțumită camerei de 5 MP care are o rezoluție de 1080P. Un alt mare punct în plus, îl reprezintă senzorul de mișcare care detectează orice fel de activitate în dormitory, moment în care camera se activează.

Un alt tip de produs extrem de util, în special, în cazul fumătorilor, îl reprezintă scrumierele. Îți bănuiești menajera că pierde foarte mult timp la țigară și își neglijează activitățile zilnice. Cu ajutorul unei astfel de camere poți vedea cu exactitate modul în care își duce la bun sfârșit sarcinile. Vei putea să monitorizezi persoanele din locuință nu doar video, ci și audio. Camera are 5MP HD 1920 x 1080P 25 cadre ceea ce înseamnă că imaginile au o rezoluție foarte bună. În plus, dispozitivul poate fi dotat cu un card de memorie de până la 128GB fapt care îți va permite stocarea unui număr destul de mare de informații.

Informații utile

Absolut toate produsele vin însoțite de un manual de instrucțiuni fiind foarte ușor de instalat. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice pentru că oricine poate monta aceste camere. Mai mult decât atât, au și o garanție de 5 ani care acoperă orice fel de defecțiuni tehnice, toate cheltuielile fiind suportate de firma producătoare. Absolut toate dispozitivele se pot accesa printr-o conexiune wireless și au o autonomie suficient de mare pentru ca tu să obții toate dovezile de care ai nevoie.