fbpx

Monitorizeaza corect si avantajos imprimantele folosite cu PrintTracker prin oferta Mival Group

Pentru companiile care au nevoie de un ajutor din afara pentru a monitoriza functionarea echipamentelor de imprimare, Mival faciliteaza accesul la aplicatia PrintTracker. Printr-un mod simplu, ea poate fi instalata si configurata, cu costuri extrem de mici sau chiar gratuit (in anumite conditii). Afla aici mai multe despre PrintTracker – solutia ideala pentru monitorizarea imprimantelor, copiatoarelor si multifunctionalelor!

Programul PrintTracker ofera raspunsurile potrivite urmatoarelor nevoi:
– atunci cand firma detinuta nu are o persoana dedicata care sa verifice frecvent sau lunar, starea echipamentelor de imprimare
– in situatia in care nu stii cand urmeaza sa se termine cartusele din imprimanta
– cand doresti sa primesti informatii precise, exacte, referitoare la numarul de pagini ce se tiparesc prin intermediul fiecarui echipament detinut si utilizat, in parte (prin rapoarte automate receptionate prin email).

Asadar, PrintTracker nu ajuta doar la un mai bun control al acestor aparaturi, ci imbunatateste si eficienta activitatilor din cadrul companiei, eliminand situatii de criza (precum terminarea cartuselor sau tonerului in momente neasteptate, imposibilitatea de a tipari anumite documente, oferte, materiale chiar inainte unui deadline, etc) si reducand costurile.

Modalitatile de licentiere a aplicatiei PrintTracker sunt extrem de accesibile din punct de vedere financiar; mai mult de atat, ele pot sa fie chiar gratuite. Detalii:

~ Achizitionare licenta Print Tracker:
– 1.300 euro +TVA – licenta ( o singura data)
– 1.000 euro +TVA – taxa anuala pentru < 100 echipamente - 2.000 euro +TVA – taxa anuala pentru < 200 echipamente - 3.000 euro +TVA – taxa anuala pentru < 300 echipamente ~ 1 euro +TVA / imprimanta monitorizata lunar . Nu exista obligativitatea achizitiilor din magazinul Mival. In acest caz se foloseste licenta Mival.

~ GRATUIT in cazul in care se achizitioneaza consumabile de pe site-ul Mival (< 100 de echipamente). Si in acest caz se foloseste licenta Mival. O data ce ai optat pentru una dintre aceste optiuni de plata/abonamente, va trebui sa se descarce kitul de instalare de pe link-ul site-ului Print Tracker si sa se urmeze pasii de instalare prezentati pe siteul MIVAL. Pentru detalii suplimentare, pagina promotiei se poate accesa la www.mival.ro/printtracker. De asemenea, ne puteti contacta folosind datele de mai jos.