fbpx

Monitorizare Flota Auto prin GPS

fomcogps. ro

Sistemul de monitorizare flotă Fomco GPS oferă servicii personalizate utilizatorilor. Puteți selecta din varietatea de servicii și produse oferite, cele necesare pentru monitorizarea GPS a vehiculelor dumneavoastra, începând de la localizare on-line în timp real până la operații complexe de control carburant.

Aveti controlul flotei oriunde v-ati afla. Transmiterea informațiilor în timp real, a vitezei, a poziției și direcției de deplasare. Informațiile sunt transparente, usor de vizualizat pe o hartă interactivă atat pe teritoriul țării cât și în străinătate, ele fiind scoase in evidenta prin diferite culori în funcție de activitate.

Prin urmarirea de rute si activitati aveti acces la furnizarea de informații pentru generarea rapoartelor cu privire la graficul itinerariului si de viteză Controlul și verificarea: distanței parcurse, vitezei medii de deplasare, timpii de conducere și oprire, harta detaliată la nivel de stradă.

In cadrul softul de monitorizare gps aveti gratuit evidența alimentărilor cu carburant și informații privind costurile per kilometru și consumul mediu,cantitatea alimentată, data și locația. In funcție de distanța parcursă aveti posibilitatea comparării consumului. Variația nivelului de carburant din rezervor va fi constant sub ochii dumneavoastra, astfel reduceți riscul de furt de combustibil.

Echipa Fomco ” Suntem siguri de calitatea și tehnologia pe care o reprezentăm. Cu o echipă tânără, formată din profesioniști, suntem extremi de atenți să oferim un suport tehnic adaptat la cerintele și necesitățile Dumneavoastră! Cererile sau observațiile Dvs. ajung întotdeauna la specialiștii nostrii, care vă oferă în cel mai scurt timp posibil, o analiza corectă și informațiile de care aveți nevoie. Interesul nostru este de a contribui la crestrerea fiabilității afacerii Dvs! ”