Monitoare touchscreen de la Tim Net

Monitoarele touchscreen sunt unele dintre produsele comercializate de Tim Net Service Group. Compania ofera monitoare touchscreen la preturi avantajoase.

Acestea sunt eficiente si fiabile, fiind unele dintre produsele cu tehnologii de varf. Tim Net Service Grup ofera solutii tehnice optime in stabilirea configuratiei sistemului fiscal si un rapot calitate-pret pe masura. Serviciile si produsele oferite de companie sunt la preturi avantajoase, oferind servicii complete, prompte si de calitate. Tim Net Service Grup ofera case de marcat, cantare electronice, cititoare de coduri de bare, sisteme POS, imprimante, programe de gestiune, touchscreen-uri, cititoare de carduri, dar si alte produse. Tim Net Service Grup dispune de o echipa de specialisti, care ajuta la alegerea solutiei optime pentru client si ofera, in plus, asistenta si service pentru echipamente.

Monitoarele touchscreen sunt utilizate pentru terminale si aplicatii POS, baruri, magazine, supermarketuri, restaurante, farmacii, hoteluri, banci, chioscuri informative, in punctele de vanzare, in industria grea, muzee si diferite aplicatii destinate tranzactiilor comerciale si prestarii de servicii. Suportul pliabil al monitorului permite amplasarea comoda a acestuia si vizualizarea din mai multe pozitii a afisajului monitorului touchscreen. Chiar si formatele reduse ale ecranelor confera o rezolutie ridicata, utila pentru detalii clare. Monitoarele touchscreen sunt utilizate prin atingere rapida si precisa. Acestea sunt display-uri ce pot detecta si localiza o atingere. Atingerea se poate realiza cu degetul sau cu obiecte pasive, cum ar fi un stylus. Acestea nu mai necesita echipamente aditionale, cum ar fi tastatura sau mouse. Monitoarele pot fi atasate la computere sau folosite ca si terminale in retea.

Tehnologia touchscreen presupune utilizarea a trei componente pentru a putea functiona in parametri corespunzatori si anume, un senzor sub forma unui panou de dimensiuni variate, care este prevazut cu un sistem sensibil la atingere. Acesti senzori, sunt in general strabatuti de un curent electric. In cazul in care ecranul cu tehnologia touchscreen este atins, se produce o modificare de voltaj, care semnalizeaza locatia sa catre controler.

Controler-ul este alta componenta a acestui sistem, el este unitatea de baza a unui ecran touchscreen si are rolul de a converti diferenta de voltaj determinata de atingerea ecranului in semnal specific ce poate fi interpretat de calculator sau alte dispozitive. Ultima componenta este software-ul, acesta comunica spre computer ce eveniment se petrece la nivelul senzorului si informatia primita de la controler pentru ca ulterior computer-ul sa reactioneze corespunzator.

Monitoarele touchscreen comercializate de Tim Net Service Grup au diagonala de 10,4 sau de 12 inch si unghi de vizibilitate pe orizontala sau pe verticala. In plus, acestea au un modul de economisire a energiei. Produsele si serviciile oferite de Tim Net Service Grup sunt de cea mai buna calitate si sunt ideale pentru mediile unde spatiul liber reprezinta o problema, intrucat profilul lor este mai redus decat cel al monitoarelor traditionale.

Pentru multiplele sale beneficii si avantaje, monitoarele touchscreen sunt cea mai buna solutie si cea mai utilizata in prezent in majoritatea domeniilor de activitate.
Tim Net Service Grup ofera si servicii de postgarantie, la carere si in garantie, la preturi avantajoase. Astfel in cazul unor defectiuni, Tim Net Service Grup ofera manopera gratuita si promptitudine in cazurile unor interventii neprevazute, iar pentru a face alegerea corecta, compania ofera si consultanta gratuita.

Contact:

SC TIM-NET SERVICE GROUP SRL

Telefon birou/fax: 0256/29.40.90

Degan Olivia: 0752 135 258
Eder Claudiu: 0752 135 255
Barboni Florin: 0752 135 260

Adrese mail: office@tim-net.eu

Adresa: Timisoara, Str. Palanca Nr. 2 (in Piata Unirii)