fbpx

Monica Tand imaginea colecției de primavara 2016 Meli Melo – Paris „ETNO Romantique”

Întregul sezon Primăvară- Vară 2016 va păstra un aer romantic, așadar, pregătește-te pentru un sezon “La Femme Romantique”!
Monica Tand, Style expert și Fashion blogger, este imaginea noii campanii Meli Melo – Paris. Cu o vastă experiență în industria internațională a modei și un portofoliu din care fac parte colaborări cu unele dintre cele mai importante branduri din lume, Monica și-a pus amprenta asupra imaginii colecției Etno Romantique și propune câteva combinații și variante de accesorizare care pot scoate din anonimat până și cele mai banale ținute. “Puterea unui accesoriu bine ales nu poate fi contestată de nimeni. Un colier prețios poate transforma într-o rochie de Oscar o rochie simplă de seară sau o ținută de birou într-una de cină. Totul constă în alegerea bijuteriilor sau uneori a pălăriei potrivite. Etno Romantique înseamnă să fii visătoare, să te cunoști și să nu-ți uiți rădăcinile, dar să ai îndrăzneala de a merge pe drumul tău. Această colecție este despre frumusețea naturală, despre amprenta personală a fiecarei femei în parte, despre stil și bun gust și despre accesoriile care ne ajută să ne manifestăm liber personalitatea. Și nu trebuie să uităm cel mai important detaliu: piesa de rezistență a fiecărei ținute este chiar atitudinea”, spune Monica Tand, stilist al campaniei pentru colecția Etno Romantique, și blogger.
Bijuteriile multicolore, cu aer nomad, statement dar și piese discrete, gențile cu imprimeuri inspirate din folclor sau în culori vesele, atent combinate, contureaza un început de sezon vesel, de inspirație PENTRU TINE.
Și pentru că pregătirile pentru prima Sărbătoare a primăverii sunt in toi, noua colecție ți-a pregătit broșe dintre cele mai diverse, design unic, din nou, imprimeul tradițional românesc, vedeta sezonului, dar și pietre și aplicații strălucitoare.
Întâmpină prima zi a primăverii cu MELI Marțișoare! Le găsești din 15 februarie, în toate magazinele Meli Melo – Paris, dar și online!
Colecția “ETNO Romantique” este disponibilă din 1 februarie, în magazine și online.