Monica Bulancea Managing Partner Law Studio – speaker Femei de cariera 24 noiembrie 2015

20 noiembrie 2015
Autor:
Woman2Woman

A IV-a editie a conferintei Femei de cariera desfasurata marti, 24 noiembrie 2015, iti aduce femei de succes, dar si specialisti care iti vor impartasi din experienta lor ceea ce trebuie sa stii pentru a reusi in cariera. Monica Bulancea (Managing Partner Law Studio) este unul dintre speakerii invitati.

Monica Bulancea (Managing Partner Law Studio) a intrat in antreprenoriat acum 3 ani, intrucat considera ca antreprenoriatul este singura sansa ca Romania sa se dezvolte, punand astfel bazele unui concept de business dedicat antreprenorilor. Considera ca femeile au egalitate de sanse cu barbatii in lumea business!

In cadrul conferintei de marti, Monica va prezenta succint conceptul LAW STUDIO, bazat pe integrarea serviciilor de business, va concluziona importanta protejarii business-ului raportat la individualizarea data de fiecare antreprenor in parte.

In cadrul celei de a IV-a editii a conferintei Femei de cariera de marti, 24 noiembrie 2015, va discuta despre cat de bine trebuie sa isi cunoascs business-ul antreprenorii.

Vino sa o intalnesti si sa ii adresezi toate intrebarile tale.

Pentru a participa GRATUIT te poti inscrie in pagina conferintei::aici.

Sponsori principali: Carrefour Romania si SEOmark.ro

Sponsori secundari: Clinica Eliade, Creative News, DP Collection, Gabriel’s Fashion, Himalaya Wellness, Hotel Iaki, Lasermaxx, Editura All, Sian Books, World Class

Partener media principal: Romania Libera

Parteneri media secundari: Acasa.ro, Business24, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Fashion8.ro, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Despre conferintele organizate de Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice cu participare gratuita. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Despre Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro se adreseaza femeilor tinere, care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare, destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram