fbpx

Momentul oportun pentru promovarea afacerii prin comunicate de presa

In societatea moderna concurenta este acerba pe orice piata, indiferent de tipul de produse sau de servicii pe care o afacere le ofera potentialilor consumatori. Intr-o astfel de lume in care concurenta este foarte mare orice afacere are nevoie de promovare atat in momentul in care apare pe piata, cat si ulterior.

In multitudinea de metode de promovare cele mai eficiente se dovedesc a fi acele variante de publicitate online. Prin promovare online orice business poate sa devina cunoscut mult mai repede si sa fie cat mai vizibil intr-un timp foarte scurt. Una dintre variantele de promovare online este reprezentata de comunicatele de presa. Pentru promovarea prin comunicate de presa exista anumite momente care recomanda utilizarea acestor materiale de publicitate online.

Cand alegem sa publicam un comunicat de presa?

In functie de domeniul de activitate si de publicul tinta careia te adresezi, comunicatele de presa pot fi alegerea ideala pentru orice business. Daca vorbim despre un brand care propune clientilor servicii, atunci cu siguranta un comunicat de presa cu privire la lansarea unor noi servicii este ideal a fi publicat inainte cu cateva saptamani de lansare. Pentru cei care activeaza in domeniul turismului comunicatele de presa publicate inainte de perioadele in care lumea cauta vacante sunt cea mai buna optiune.

De cealalta vorbim despre brand-urile care pot publica comunicate de presa pentru lansarea pe piata a unor produse noi sau a unor produse imbunatatite. Momentul trebuie sa fie ales de asemenea cu grija si sa fie intr-o perioada in care viziblitatea poate atinge cele mai ridicate valori. In functie de domeniul de activitate trebuie tinut cont de detalii precum produsele lansate de concurenta sau de nevoia pe care potentialii clienti o au pentru produsele care urmeaza a fi lansate.

Unde postam comunicate de presa?

Cele mai bune rezultate atunci cand vorbim despre promovarea prin comunicate de presa sunt atinse atunci cand gasim cea mai buna platforma online sau cel mai bun website pentru promovarea unui business. Pentru acest lucru fie alegem un website de presa online sau dedicat comunicatelor de presa care publica astfel de materiale de promovare online pe nisa in care activeaza business-ul tau, fie alegem un website generalist care posteaza materiale de promovare pentru foarte multe domenii de activitate.

Nu toate website-urile sau platformele de presa online inseamna automat si garantia vizibilitatii pentru brand-ul nostru. Este necesar sa gasim acele website-uri si platforme online care sunt foarte vizibile si care ofera credibilitate brand-ului promovat. Foarte multe platforme de presa online sunt adevarati influenceri in ceea ce inseamna luarea deciziei de cumparare atunci cand vine vorba despre cititorii respectivului website.

Tocmai din acest punct de vedere trebuie sa alegi un website care este considerat de incredere si care poate contribui la cresterea notorietatii tale in mediul online.O multitudine de website-uri pot gazdui comunicate de presa pentru promovarea online a brand-ului tau, iar dintre acestea se remarca E-stireazilei.ro. Foarte multe domenii de activitate aleg sa isi creasca vizibilitatea si sa atraga noi grupuri de clienti prin promovarea pe www.e-stireazilei.ro.