MokaTrans – Calatorii confortabile cu microbuzul in Anglia

Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, calatoriile spre vestul Europei au devenit din ce in ce mai dese. Daca inainte de 2007 era nevoie de viza, pasaport si foarte mult timp pierdut pentru a calatori intr-o alta tara, acum este foarte simplu si rapid, fiind nevoie doar de buletin.

Acest lucru a facut sa apara zeci de companii de transport persoane, mai mult sau mai putin serioase, catre tarile vestice. Din acest motiv Uniunea Europeana a impus un nou set de regui pentru aceste firme de transport, privind normele de siguranta a calatorilor si dotarile autoturismelor folosite in transport.

O firma de transport persoane Anglia-Romania si retur este MokaTrans. Cu o experienta de 4 ani in domeniul transporturilor, aceasta companie a avut parte de o dezvoltare rapida. Acest lucru s-a datorat calitatii serviciilor pe care le ofera, astfel tot mai multa lume se indreapta catre MokaTrans atunci cand vor sa calatoreasca sau sa transporte colete in Anglia.

Printre serviciile oferite de MokaTrans se numara si transportul persoanelor, coletelor si autoturismelor, facand-o una din putinele firme de transport cu servicii complete. Pe langa toate acestea, calatorii au parte de numeroase beneficii precum o masa gratuita, transport door-to-door si destule pauze pentru o calatorie cat mai confortabila. De asemenea, autocarele si microbuzele MokaTrans sunt autoturisme noi, care respecta cu strictete normele europene de confort si siguranta a calatorilor.

Raport pret-calitate foarte bun

MokaTrans ofera cel mai avantajos mod de transport international cu autocarul si microbuzul de la adresa la adresa. Este o modalitate foarte versatila de a calatori si iti permite sa ajungi la destinatii specifice direct, fara a fi nevoie de a schimba mijlocul de transport. Acest lucru este un avantaj urias si pentru transportul coletelor. Cu atat mai mult, pretul unui bilet de microbuz Anglia este foarte avantajos si accesibil chiar si persoanelor cu posibilitati mai reduse. Ganditi-va ca ajungeti intr-o tara straina, nu cunoasteti limba si sunteti intr-un aeroport urias, dupa ce ati calatorit cu avionul. Este foarte dificil sa va descurcati in asemenea situatii. Insa cu ajutorul transportului cu microbuzul in Anglia si posibilitatea de a ajunge la destinatia exacta, va scuteste nu doar de bani dar si de timpul pierdut si stresul acumulat pe perioada unei calatorii cu avionul. Sa nu mai vorbim ca un bilet de microbuz Anglia este cu mult mai ieftin decat cel de avion.

Conditii optime de calatorie

Factorii cei mai importanti in alegerea unei firme de transport international este facilitatea, rapiditatea si corectitudinea de care da dovada transportatorul. Acestea sunt conditiile optime pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de o experienta cat mai placuta pe durata calatoriei.

Un alt factor important este confortul oferit. Pentru aceasta este nevoie de o firma cu autoturisme de ultima generatie, care beneficiaza de toate dotarile in concordanta cu normele europene.

De asemenea, un spatiu generos pentru bagaje este un factor decisiv in alegerea firmei de transport. Mai mult decat atat, faptul ca nu este nevoie de taxe aditionale pentru marimea bagajelor sau greutate, este un atu esential.

MokaTrans este una din firmele de transport care inglobeaza toate aceste avantaje mentionate mai sus, esentiale pentru o calatorie confortabila, rapida si la un pret corect.