fbpx

Modernizare tehnologica la Socep

In prezent, Socep opereaza doua terminale principale in portul de nord al Constantei, cu planuri de extindere si diversificare ferm stabilite. O intreprindere mandra romaneasca, SOCEP a fost un pilon al operatiunilor portuare din Constanta in ultimii 30 de ani, timp in care SOCEP si-a consolidat reputatia de operator portuar la Marea Neagra. Ne aflam intr-un continuu proces de modernizare, pentru a da un suflu nou terminalului de containere, de aceea inveatim in utilaje noi, cu tehnologii avansate, menite sa ofere clientilor nostri servicii de manipulare containere Port Constanta, de cea mai buna calitate.

La Socep construim si iar construim! Terminalul de Cereale se construieste in Portul Constanta, Dana 34, Mol II, avand  o suprafata de 45.000 mp. Terminalul va avea o capacitate de aproximativ 100.000 to, ce va cuprinde 2 silozuri cu cate 6 celule metalice de depozitare cereale cu o capacitate de 8.500 to fiecare si instalatiii anexa necesare functionarii terminalului. Primirea cerealelor in Terminal se va realiza atat pe uscat cu mijloace de transport auto si vagoane CF cat si pe apa. Descarcarea cerealelor din mijloacele de transport pe uscat ( auto si CF ) se face in 2 cuve pentru descarcare simultana a doua mijloace de transport auto si o cuva pentru descarcare vagoane, cu o rata de 400 to / h. Incarcarea cerealelor in nava se va face cu un shiploader cu o capacitate de maximum 800 to / h. Expedierea cerealelor din Terminal pe apa se va realiza cu nave maritime de mare capacitate de tip Panamax de 65.000 tdw, care pot acosta la dana 43. Receptia cerealelor se va face pe trei mijloace de transport, Barje / Autocamioane / Vagoane .

Ai nevoie de un operator portuar Constanta de incredere, care sa iti ofere atat avantaje cat si beneficii? Te asteptam la Socep!