fbpx

Modele variate de paturi tapitate si matrimoniale pe Henderson

Daca va aflati in cautarea unor sortimente moderne si practice de paturi tapitate aveti acum la dispozitie oferta bogata a site-ului Henderson, magazin de mobila cu design unic, in stil minimalist. Henderson dispune de prima pagina web din Romania care ofera clientilor ocazia de a comanda mobila online, iat vizitatorii site-ului vor putea alege unul dintre sortimentele moderne si ingenioase disponibile online.

Una din trasaturile specifice producatorilor de mobila din nordul Europei este calitatea si durabilitatea articolelor fabricate, iar magazinul Henderson se incadreaza in tendintele stabilite de aceste mari firme de mobila si decoratiuni. Gama de paturilor tapitate in stil minimalist, confectionate din materiale de calitate si usor de intretinut, confirma statutul de producator de mobilier de top al firmei, iar magazinul online va ofera numeroase modele de acest tip, alaturi de multe alte produse din aceeasi gama.

Pe langa modelele matrimoniale Henderson va ofera variante tapitate pe paginile mall-ului virtual de mobila, alcatuind o oferta bogata care reflecta profesionalismul producatorilor nordici. Firme din categoria companiei Dupen ofera paturi tapitate sau matrimoniale cu tablii capitonate, acoperite cu materiale rezistente si usor de intretinut.

Paturi matrimoniale furnizate de magazinul Henderson

Pentru pretul de 3898 Ron, firma Henderson va propune unul dintre cele mai moderne modele de paturi matrimoniale prezentate online, disponibil intr-o mare varietate de culori si materiale. Pe site veti putea admira varianta cu tablie capitonata a acestor paturi, acoperita cu un elegant material de culoare gri.

Preturile pentru sortimentele matrimoniale de paturi pot depasi suma de 6000 Ron, cum este cazul unui model produs tot de compania Dupen, tapitat cu piele cu cristale si avand baza tapitata cu materiale speciale de tip EcoPiele. Acest articol deosebit din gama de paturi matrimoniale se vinde cu 6696 Ron in cadrul categoriei de paturi Henderson, alaturi de multe alte variante prezentate online.