MODELE USI DE GARAJ

Asa cum exista o multime de stiluri si forme pentru usile locuintelor (atat cele exterioare, cat si cele interioare), exista si diferite tipuri de usi de garaj. Si cum usa de la garaj ocupa uneori chiar si o treime din intreaga fatada a casei, veti dori cu siguranta ceva frumos si util.
Persoanele care au o casa traditionala, pot opta cu usurinta si pentru o usa de garaj traditionala. Acestea sunt atat pentru casele americane, cat si cele europene si pot fi asemanatoare si cu usa de la intrare, doar un pic mai mare.

Montaj usi garaj Suceava

Un alt stil de usa este cea de tipul usii de vagon de marfa. Multe garaje vechi vin cu acest model, fiind din fier. Este sigura si puternica, insa nu este cea mai aspectuoasa optiune.
Una dintre cele mai comune usi de garaj este cea sectionala. In ziua de azi a devenit varianta standard, preferata de majoritate. Aceste usi sectionale Iasi sunt destul de dragute ca design si sunt foarte utile. Modelele standard vin cu protectie impotriva prinderii degetelor si dispozitive de siguranta in caz de rupere. Ele pot fi deschise automat sau manual.

Un alt model ce strange repede iubitori este cel de tip rulou. Acestea pot fi montate in gol sau pe diferite structuri din lemn sau metal.

Pentru pasionatii de design contemporan, noua moda in materie de usi de garaj este a celor facute din sticla securizata si rame de aluminiu. Sunt foarte frumoase, insa sunt destul de greu de intretinut, iar pretul lor este foarte ridicat.

La www.denka-doors.ro veti gasi o varietate de modele de usi garaj Vaslui care se potrivesc cu orice stil al casei. Puteti vizualiza pe site o parte din portofoliu, iar pentru clientii mai pretentiosi putem face si modele la comanda.