Modele de cabine de dus care sa revigoreze intreg spatiul

Cabinele de dus nu sunt deloc obiecte sanitare plictisitoare intrucat chiar si daca vorbim despre spatii foarte mici tot vei reusi sa proiectezi un model care sa iti ofere tot ce ai nevoie pentru a avea o experienta deosebita. Incepand de la modele traditionale pana la cele mai moderne, toate reusesc sa se adapteze perfect spatiului si sa iti ofere posibilitatea de a crea un spatiu exact asa cum ai visat.

Cu siguranta, vei gasi printre ideile noastre una care sa iti surada si tie iar apoi sa iti creezi un spatiu in care sa iti faca placere sa iti petreci momentele de relaxare. Iata care sunt ideile noastre:

 

Cabina de dus invizibila

Este un tip de cabina de dus care se integreaza foarte usor in decorul baii tale datorita peretilor de sticla si bucatile de faianta identice atat in interiorul cat si in exteriorul ei. Astfel, dusul va fi camuflat iar din punct de vedere vizual baia ta va parea mai mare. Aceasta abordare este potrivita mai ales pentru baile mici sau foarte mici care nu iti permit prea multa libertate in ceea ce priveste alegerile tale.

 

Cabine de dus cu rama de otel

Daca vrei sa atragi atentia asupra cabinei tale de dus, atunci un astfel de model in stil industrial reprezinta o alegere foarte buna. Este o tendinta care deja face valuri in randul designerilor si clientilor, asadar, alegand un astfel de model vei putea sa iti valorifici spatiul din punct de vedere estetic.

 

Cabina de dus cu ferestre largi

Mai ales daca baia ta a fost inzestrata cu o fereastra mare sau este rezultatul unei transformari atunci profita de lumina care patrunde din abundenta in incapere. Astfel, se va mari spatiul din punct de vedere vizibil si vei putea sa te bucuri de un spatiu mai aerisit din punct de vedere al design-ului.

 

Cabina de dus tip capsula

Daca iti plac design-urile mai futuriste atunci o astfel de cabina de dus te va inspira. Modul interesant in care este fabricat te va face sa te simti ca intr-un film SF. Definit de pereti curbati si de un aspect original vor transforma in mod vizibil spatiul.

 

Cabina de dus de colt

Mai ales pentru o baie mica valorificarea fiecarui centimetru de spatiu reprezinta o necesitate maxima. O cabina de dus pe colt iti permite sa optimizezi bine spatiul si sa amenajezi totul cu mai mult bun gust. Pozitionarea interesanta a dusului va aduce un plus de personalitate proprie intregii incaperi.

 

Cabina de dus cu bancuta

 

La prima vedere ai putea crede ca este inutil sa iti montezi o bancuta in cabina de dus. Dar, aceasta mica aditie va transforma incaperea intr-o incapere de relaxare sau chiar sauna. Trebuie sa ai grija la materialul ales pentru bancuta intrucat aceasta trebuie sa reziste foarte bine in conditii de umiditate crescuta.

Acestea au fost doar cateva idei pe care le poti pune si tu in practica atunci cand iti doresti un strop de originalitate in incaperea cea mai importanta din casa ta. Cu siguranta, oricare dintre modelele de mai sus vor oferi personalitate proprie baii tale si, chiar daca ai o baie de dimensiuni mici vei reusi sa folosesti eficient fiecare centimetru de spatiu.