Model de videochat – intre mit si realitate

onix studio

Doritoarele de a activa in domeniul de videochat au statut de modele. Aceasta titulatura starneste interes, dar totodata este si un bun motiv de a atrage dupa sine controverse sau false interpretari despre ce presupune de fapt munca in acest domeniu.

Un model videochat este mai mult decat imaginea promovata, mai mult decat frumusetea feminina pe care orice barbat o admira. Un model este un brand solid, o femeie deosebita si unica in felul sau. Intre mit si realitate, iata cum se defineste un model de videochat:

Ce este un model de videochat

In primul rand, titulatura in sine este o dovada de respect pe care angajatorul o manifesta fata de echipa. In viziunea unica a studiourilor de acest gen, fetele nu sunt simple angajate, ci consolideaza o echipa unita. Asta si pentru ca totul merge mai departe de orele petrecute in studio. Munca in sine implica si ore de training, suport si pregatire pe care studioul le ofera. Le ajuta asadar pe fete sa evolueze, sa isi depaseasca conditia.

In al doilea rand, model de videochat este un reper aproape de realitatea a ceea ce se intampla in studio. Fetele sunt cele care isi promoveaza imaginea si acele conversatii pe care le au cu membrii sunt doar online. Distanta este la propriu una considerabila, intrucat publicul tinta este cel strain, exclusiv.

Cat de reala este sau nu aceasta imagine, ramane o alegere personala. Este adevarat ca membrii apreciaza in mod deosebit naturaletea, isi doresc sa discute cu modele care au ceva de spus, care le starneste interesul nu doar din punct de vedere al atractiei fizice. Imaginea pe care si-o creeaza fiecare model poate fi aparte de cea a realitatii – poate fi de ce nu o eliberare, o forma de libertate de expunere a preferintelor in materie de relationare cu cei de sex opus. Modelele pot experimenta tot felul de abordari si isi pot crea o imagine asa cum si-o doresc.

Mituri despre modele de videochat

Cand ne gandim la termenul in sine de model, automat avem o conexiune cu tot ce inseamna si ce presupune ideea de model pe podium, de perfectiune feminina. In videochat insa este gresit a crede ca un model este de fapt o femeie cu forme perfecte, o femeie ce urmeaza un tipar, un standard anume.

Un model de videochat poate fi la fel de bine despre o femeie scunda, despre una cu forme rubensiene si alte mii de exemple de acest gen pot fi oferite. Cu alte cuvinte, este in natura noastra sa fim diferiti, iar femeile au farmec propriu intocmai prin orice mod se disting intre celelalte. Asadar, model de videochat nu inseamna sa fie model de revista, cu anumite dimensiuni.

 

Realitatea certa este ca un model de videochat poate castiga mult si foarte mult, in termeni deloc subtili sau modesti. Chiar si la nivel de incepatoare, modelele au sansa de a incasa destul de mult inca din primele luni de munca. Acest domeniu este promitator si nu conditioneaza castigurile, dar cere implicare si dedicare. Pentru cele interesate, iata aici mai multe informatii.