fbpx

Modalitati de a innoi o haina de blana veche

haine de blana pentru femei

Hainele de blana sunt, adesea, mostenite de la doamnele mai in varsta ale familiei. Acestea erau purtate des, fiind o norma in tinuta, iar doamnele din toate mediile sociale aveau in garderoba haine sau veste de blana. Pentru femeile moderne, blanurile de acum cateva decenii s-ar putea sa nu se potriveasca, motiv pentru care tot mai multe croitorese se gasesc in pozitia de a modifica hainele, astfel incat sa se potriveasca purtatoarei.

Croitorii de blanuri sunt experti in modificari, fiind capabili sa faca sugestii de stil, dar si sa dea o noua viata unei haine invechite. Exista multe modificari care pot fi aduse unei haine de blana, insa orice modificare depinde de tipul de blana, de stilul dorit, dar si de conformatia persoanei care urmeaza sa poarte haina.

Excesul de material poate fi folosit pentru alte articole, cum ar fi o pernuta, un breloc sau o insertie de blana pentru posete. Croitorii nu arunca niciodata bucatile de blana rezultate in urma modificarii unei haine, ci le transforma in diverse accesorii. Daca se solicita scurtarea unei haine lungi, in urma taierii va rezulta o bucata mare de blana care poate fi folosita in orice scop. Multe dintre doamnele care au o fetita, vor dori crearea unui set mama-fiica, insa utilizarea restului de blana poate fi in multe alte moduri.

Daca doriti o piesa vestimentara pe care sa o purtati cat mai mult, atunci o vesta este ideala. Nu va trebui decat sa taiati manecile hainei vechi si sa o ajustati in ceea ce priveste lungimea. Rezultatul va fi uimitor, potrivit oricarei tinute si stil de imbracaminte.

Cele mai frumoase si calitative haine de blana pentru femei | carolinadesign.ro

veste de blana

Cele mai frumoase si calitative haine de blana pentru femei le puteti gasi in magazinele Carolina Design. Tot aici puteti solicita si retusul sau modificarea totala a hainei, dar si curatare profesionala pentru haine de blana si de piele. Pe site-ul http://www.carolinadesign.ro/ veti gasi haine de blana de vanzare, dar si informatii despre intretinere, curatare si retus!