10 trend-uri din moda masculina actuala care ne sperie!

Barbatii bine imbracati sunt o specie din ce in ce mai rara. Specia lor incepe sa fie inlocuita de o specie noua, care adora sa poarte crop top-uri, skinny jeans si posete.

Site-ul Diva Style a facut un top 10 al celor mai recente trend-uri din moda masculina care au darul de a ne speria mai mult decat ne-ar speria o Apocalipsa Zombie.

  1. Crop top-urile

Boys in crop tops are the new thing. Sau cel putin asa zice The Independent. Se pare ca trebuie sa ii multumim lui Kid Kudi pentru reinvierea acestui trend din anii ’80. Kudi a aparut in aprilie pe scena de la Coachella intr-un crop top si de atunci lumea a luat-o razna. Seriously, guys, faptul ca trendul asta a fost ingropat si lasat sa putrezeasca la 500 de metri sub pamant la scurt timp dupa ce-a aparut nu va sugereaza nimic?

Si daca aveai impresia ca nu exista nimic mai rau decat un barbat in crop top, ce spui de un barbat in crop top, tricou Mickey Mouse si limba scoasa a la Miley Cyrus?

  1. Pantalonii Hammer

Dupa o cearta cu Selena Gomez, Justin Bieber a fost fotografiat purtand pantalonii facuti celebri de MC Hammer, in anii ’90. Daca motivul disputei dintre ei au fost pantalonii, atunci nu avem cum sa nu fim de partea lui Gomez.

  1. Skinny jeans

O suta de cuvinte nu fac cat o fotografie. De cate ori nu ai auzit proverbul asta? Din nefericire, in unele cazuri e dureros de adevarat.

  1. Posetele pentru barbat

In lumea moderna exista rucsacuri, genti, serviete si o gramada de alte chestii in care poti cara lucruri. Si ele vin intr-o gramada de modele, forme si culori. Totusi, din momentul in care l-au vazut pe Cristiano Ronaldo cu o poseta sub brat,  barbatii din lumea intreaga au decis sa dea foc rucsacurilor si servietelor si sa adopte poseta.

Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, designerii internationali au numit-o man purse. So it’s not a purse, it’s a man purse. Okay…

  1. Tricouri cu V-neck

Ok. Fotografia asta e usor exagerata, niciun barbat nu ar aparea asa pe strada. Sau cel putin asa speram.

  1. Pantalonii scurti cargo

Pantalonii aia cu multe buzunare si buzunarele. Si toate pline cu lucrusoare si lucrulete. Nu. Nu. Nu.

  1. Curelele cu briz biz-uri

Curelele cu zanganele. Sclipici. Margelute. Perlute. Floricele. Ok, te-ai prins despre ce vorbim. Si, cu riscul de-a fi redundanti… NU!

  1. Pantofii de sport cu degete

Intr-un moment de ratacire, designerii de la Adidas au creat incaltarile de mai jos. Si universul se va stinge fara sa aflam vreodata de ce.

  1. Sepcile astea
  2. Borsetele

Ca sa citam din GQ: pe bune, care-i treaba cu borsetele? Cand au revenit printre noi si, pentru numele a tot ce e sfant, de ce?