fbpx

Moda a la Paris cucereste Romania prin noua colectie La Femme

Moda romantica a Parisului cucereste Romania! Curentul retro revine puternic in sezonul primavara vara 2013, iar noua colectie La Femme te duce cu gandul la divele pariziene de altadata si stilul lor inconfundabil: fuste clos, pantaloni pana si materialele pretioase!

Noua colectie La Femme te trimite in seducatorul Paris al anilor ’60!

Moda retro clasic a la Coco Chanel da farmec oricarei femei! Colectia primavara vara 2013 La Femme este produsa in Franta si este inspirata din materiale pretioase precum brocartul, voalul, dantela si tripul voal pentru a crea o poveste romantica a trecutului intr-un prezent retro.

De la rochii de seara din dantela la rochii din combinatii delicate de triplu voal sau brocart, La Femme si-a propus sa transforme orice femeie intr-o diva pariziana. Pantaloni pana a la Jane Birkin, fuste a la Brigitte Bardot si gulere detasabile elegante creeaza tinute chic&tendy a la Paris.

La Femme nu uita nici de clasica combinatie alb si negru pastrand traditia modei franceze. Noul sezon pune accentul pe bicromatism cu tonuri de baza senzuale: negru si alb, nude si alb sau nude si negru, in stilul combinatiilor pe care le purta Edith Piaf .

Moda a la Paris si online prin noua platforma LaFemme

Daca deja v-am dus cu gandul la Champs Elysees si Le Tour Eiffel, atunci te invitam sa faci o calatorie online pe www.lafemme.ro. Incepand cu 08 Aprilie 2013, se lanseaza o noua platforma online pentru a veni in ajutorul fanelor brandului care isi doresc o modalitate mai usoara de a face cumparaturi.

Pentru toate iubitoarele modei a la Paris, La Femme a pregatit reduceri si oferte speciale in toata luna aprilie 2013.

Despre La Femme

In prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti si online pe site-ul La Femme. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.