Mobteco ultima moda in materie de mobila la comanda

Vrei sa-ti mobilezi intreaga casa in 2013 si iti doresti sa fii si in pas cu moda in ceea ce priveste noile tendinte in materie de mobilier? Citeste acest articole si vei afla informatii foarte utile! Esti constient de faptul ca stilul dicteaza intotdeauna moda si ca la ora actuala poti opta pentru un stil traditional, clasic, modern, casual sau de tranzitie? Stii ce se mai poarta in 2013 pentru mobila copiilor, pentru dormitoare, livinguri sau chiar pentru baie si bucatarie?

Ai ghicit, la baza tuturor acestor stiluri stau bunul gust si eleganta si… mobila la comanda. Nu poti sa-ti implinesti visurile si sa transpui in realitate tot ceea ce-ti doresti daca cumperi o mobila de-a gata. In schimb, o mobila facuta la comanda, dupa indelungi cercetari si cugetari va fi exact ceea ce-ti doresti.

Nu mai trebuie decat sa gasesti si o companie cu o echipa priceputa care sa-ti croiasca o mobila exact pe gustul tau, pe dimensiunile locuintei tale si pe bugetul tau. O astfel de companie este Mobteco din Bucuresti. Cum iei legatura cu Mobteco? Intra pe site-ul oficial, studiaza toate modelele pe care Mobteco le-a efectuat de-a lungul timpului, pune mana pe telefon si stabileste toate conditiile.

Anul 2013 este anul in care se pune mare accent pe functionalitatea mobilierului

Nici ca se mai pune problema, stilul si confortul merg mana in mana si in 2013, iar acestea se potrivesc ca o manusa cu mobila facuta la comanda. Nimic nu este mai indicat pentru locuinta ta decat sa-ti faci o mobila la comanda dupa dimensiunile casei tale. Atunci poti fi sigur ca ai exact ceea ce ti-ai dorit si ca totul este perfect.

Si pentru ca vrei sa imbini mobila la comanda cu moda trebuie sa te documentezi mai inainte de a face planul cu echipa Mobteco. Trebuie sa stii ca acum se poarta foarte mult sertarele fara manere. Acestea sunt foarte la moda pentru bucatarii si pentru bai. Aceste sertare se deschid usor, cu o atingere si se inchid la fel de usor. De ce s-a adoptat aceasta tehnica? Pentru ca adesea avem manile ocupate, iar mobila trebuie sa prezinta cat mai mare functionalitate.

Pentru dormitoare s-a optat pentru paturile care au cate un spatiu de depozitare. Acesta este binevenit deoarece acolo poti ascunde plapuma si pernele, care altfel stateau cam stinghere pe pat sub ochii musafirilor inoportuni.

Pentru sufragerii se pune accent pe mobila modulara care este alcatuita din mai multe piese, ce se pot folosi toate impreuna sau separat. Astfel ai parte de o mobila 2 in 1, cum se zice, dar si de confort sporit. Iar pentru camera copiilor mobila trebuie sa fie cat mai practica si rotunjita la colturi astfel incat acestia sa nu se loveasca. Este nevoie si de multe sertare pentru depozitare, de un pat confortabil si de multa culoare.

Mobteco iti mestereste exact mobila visurilor tale

Poti sa ai parte de moda, stil, culoare si simt practic, toate acestea cu mobila efectuata la comanda de catre Mobteco din Bucuresti.
Nu trebuie decat sa preiei toate aceste idei, sa discuti cu echipa Mobteco si sa le aplici si pentru locuinta ta!