Mobilier pentru dormitor in tendinte – recomandarile expertilor Pro Design Art

mobila dormitor bucuresti

Din dorinta de a duce confortul interior la alte cote, specialistii in domeniul mobilier pregatesc de la sezon la sezon optiuni care sa incante publicul si sa ii multumeasca optiunile. Pentru camera de odihna, dorinta este de a beneficia de conditiile necesare pentru a avea un somn corespunzator, neintrerupt si terapeutic, astfel ca e de dorit a opta pentru mobila dormitor Bucuresti in raport cu nevoile si preferintele proprii totodata.

In intampinarea celor interesati de reamenajarea dormitorului cu piese de mobilier in tendinte ies specialistii Pro Design Ar – producator si furnizor de mobilier pentru spatiile rezidentiale, comerciale si industriale. Pe site-ul oficial www.prodesignart.ro descopera publicul larg o varietate de optiuni si modele de mobilier, care rezoneaza cu trendurile anului 2019.

Ce recomanda specialistii vizavi de mobila pentru dormitor?

Mai departe sunt prezentat succint cateva idei de mobila dormitor Bucuresti in atentia celor interesati. Pe site-ul mai sus mentionat poate fi vizualizat portofoliul complet si se poate studia indeaproape lista optiunilor.

  • Dormitor BlackWhite

Ideea de a avea un dormitor modern, aerisit, spatios surade oricui. Dormitorul BlackWhite este propunerea specialistilor pentru cei care doresc sa mizeze pe simplitate, pe un stil minimalist in linii drepte. Referitor la paleta coloristica pentru aceasta sugestie, este una deosebit de variata. Poate fi vorba despre diferite nuante deschise pana la negru, o singura culoare sau combinatii dupa plac.

  • Dormitor Aaron

Dupa o zi lunga la serviciu, oricine viseaza sa se cufunde in lenjeria curata, in salteaua relaxanta si in decorul ideal. Unii prefera culorile calde cand vine vorba despre mobilier, intrucat acestea favorizeaza o odihna mai profunda, o relaxare optima. In acest sens, dormitorul Aaron constituie un mobilier functional elegant, deosebindu-se prin faptul ca permite spatiu maxim.

Alcatuita dintr-un pat matrimonial cu rama si tablie dublata si completat cu o polita suspendata si doua noptiere, mobilierul se remarca prin farmecul pe care il confera interiorulul. Patul prezinta de altfel o extensie cu lumina calda ce transforma totul intr-un peisaj elegant si rafinat totodata. Pentru o compartimentare deosebita a spatiului, mobila este completata de o comoda deosebita.  Aceasta are la baza palul melaminat cu design modern si canturi ABS. Dupa preferinte si necesitati, producatorii pot realiza mobilierul si la comanda.

  • Dormitor Argentina

Acolo unde comunul nu mai este nicicum o optiune, specialistii ProDesignArt.ro ofera o solutie pe masura asteptarilor privind noutatea. Este vorba despre mobilierul Argentina, care permite o mobilare in nuante de alb predominant. Reprezinta o optiune si o recomandare totodata pentru faptul ca emana eleganta, romantism, rafinament subliniaza ideea de curatenie. Referitor la caracteristicile mobilierului, cei interesati pot consulta pagina mentionata. De asemenea exista posibilitatea de a realiza acest tip de mobilier la comanda, adaptat spatiului in cauza.

Desigur ca lista cu optiuni de amenajare a dormitorului poate continua altfel. Ideal este ca fiecare sa se orientez dupa modelul care se pliaza cel mai bine pe propriil preferinte, dar si pe limitarile spatiului. Dupa nevoie, specialistii Prodesignart.ro se pot adapta cerintelor speciale ale fiecarui client.