fbpx

Mobilier pe comanda in Bucuresti cu garantia calitatii

Bucuresti, 14 ianuarie 2015 – Mobila Koncept garanteaza pretul, serviciul si calitatea mobilierului pe comanda pe care il realizeaza conform cerintelor clientilor sai. Echipa producatorului de mobila este foarte bine pregatita, punand la dispozitia clientilor simulari 2D si 3D pentru proiectele de mobilier cu scopul de a oferi imagini realiste privind la spatiul si amenajarea lui.

In maxim 24 de ore de la primirea unei solicitari, Mobila Koncept ofera gratuit o cotatie pentru proiectul de mobilier pe comanda. In plus, clientilor li se ofera gratuit consultanta pentru alegerea mobilierului potrivit pentru bucatarie, living, baie, hol, dormitor sau birou, astfel incat – la final – piesele sa se integreze perfect ca aspect si ergonomie in spatiul alocat. In cazul in care clientul considera ca se incadreaza in buget, acesta se va bucura de piesele de mobilier in aproximativ 10 zile de cand a dat comanda. Datorita unei experiente de 10 ani pe piata din Romania, Mobila Koncept garanteaza pretul, serviciul si calitatea.

Tuturor pieselor de mobilier la comanda care ies din fabrica li se face un control de calitate. Astfel clientii vor primi o garantie de minim 2 ani pentru mobilierul comandat. De asemenea, ei beneficiaza de servicii post-garantie, indiferent ca este mobilier pe comanda pentru casa, mobilier pe comanda pentru birou sau sisteme cu usi glisante.

Mobila Koncept intelege nevoia clientilor sai de a economisi timp si bani. Tocmai de aceea nu se limiteaza doar la fabricarea mobilierului la comanda, ci ofera produse pentru intreaga locuinta: canapele, scaune, electrocasnice incorporabile, saltele etc. Masuratorile se fac de catre profesionistii companiei, direct la locatia clientului, unde urmeaza sa fie amplasate piesele de mobilier. Mobila Koncept asigura satisfactia clientilor sai chiar si dupa expirarea garantiei mobilierului achizitionat.

Acest producator de mobila din Bucuresti vine si in ajutorul persoanelor juridice – mobilierul de birou pe comanda produs de Mobila Koncept se ridica la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste optimizarea spatiului, indiferent ca proiectul este pentru open-space sau spatii compartimentate. De asemenea, are mobilier directorial elegant potrivit persoanelor care au functii de conducere. In plus, stiind cat de importante sunt prima impresie, comunicarea si organizarea la nivelul unei companii, Mobila Koncept realizeaza mobilier pentru sali de conferinta, receptii si mobilier pentru stocarea documentelor.

Mobila Koncept sta la dispozitia clientilor sai pentru orice tip de mobilier pe comanda, destinat afacerii sau locuintei personale. Datorita produselor de mobilier ale Mobila Koncept, gradul de confort creste in orice spatiu caruia ii sunt destinate. Detalii suplimentare se ofera telefonic la numerele de telefon 021 313 26 31 sau 0723 156 338.