Mobilier inox de la Cominox: calitate si durabilitate

O alegere ideala pentru spitale, clinici, dar si restaurante de top, firme de catering si unitati de productie din industria alimentara, piesele de mobilier oferite de Cominox cuprind mese si dulapuri din inox pentru fabrici de procesat lapte, carne, fabrici de biscuiti, sucuri si bauturi racoritoare,ciocolata, fabrici de procesat seminte si de zahar.

Echipa Cominox include specialisti in productia si comercializarea de mobilier inox oferind si servicii de proiectari 3D si tehnici moderne aplicate la standarde europene. Mobilierul de acest tip este alegerea optima pentru bucatarii profesionale din restaurante, hoteluri, cantine sociale, spitale, crese si gradinite.

Practic, aliajele inoxidabile se pot curata si dezinfecta foarte usor, reducand astfel orice risc de infectii, iar rezistenta lor in timp este foarte mare.

Echipa Cominox comercializeaza, printre altele, vestiare si bancute din inox, precum si rafturi de depozitare destinate domeniului medical.
Pe site-ul companiei sunt prezentate si diverse modele de chiuvete din inox (chiuvete tip spalatoare profesionale, chiuvete tip dulap, spalatoare tip evier cu 2 cuve suprapuse).

Produse Home Design

Pentru obtinerea unei ambiante ultramoderne intr-o vila sau intr-un apartament, puteti alege dintre produsele de mobilier inox puse la dispozitia dumenavoastra de Cominox: balustrade tip spirala, scari, mese din inox sau inox cu sticla sau marmura – acestea sunt doar o mica parte din piesele de mobilier oferite de Cominox.

Importanta mobilierului din inox in mediul medical

In mediul medical, folosirea mobilierului din materiale inoxidabile este extrem de importanta, avand in vedere faptul ca impiedicarea dezvoltarii bacteriilor este esentiala activitatii din acest domeniu.