Mobilier de bucatarie la jumatate de pret

Avem placerea de a va oferi aceasta reducere exceptionala, de 50 la suta din pret, la mobilierul de bucatarie germana BauForMat si Burger Kuchenmobel!

Si asta nu este tot. Pentru orice bucatarie achizitionata va oferim cadou un pachet de la apreciata firma germana TEKA Kuchentechnik, format din chiuveta (Stylo 1B) + dozator detergent si bateria ML 913, pachetul “Tekaway Stylo 1B”. Daca nu ai nevoie de acest pachet, poti opta pentru orice alt produs TEKA si primesti discount valoarea acestui set.

Mobilierul de bucatarie este fabricat in Lohne – zona de vest a Germaniei. Cu o istorie in mobilier datand din 1917, producatorii BauForMat si Burger Kuchenmobel nu accepta nici un compromis cand vine vorba de calitatea produsului, reusind intodeauna sa se ridice la asteptarile clientilor.

La aceasta promotie se alatura si grupul european Teka Kuchentechnik, fondat in 1924 in Germania, producator de aparatură de bucătărie de inalta calitate si intodeauna cu un spirit inovativ. Calitatea este intodeauna rasplatita, Teka avand in prezent 27 de fabrici pe trei continente si vânzări în peste 110 de țări.
Pentru a va asigura de calitatea produselor si serviciilor noastre, va invitam sa programati o intalnire la showroom-ul nostru din Str. General Berthelot, Nr 84 (langa Casa Radio), Sector 1, Bucuresti. Nu uita sa aduci cu tine si schita camerei tale de bucatarie.

Vei pleca cu un proiect si oferta de pret pe loc.
Innoieste-ti bucataria de paste!

Promotia este valabila pana pe data de 20 aprilie