Mobile Touch la Stagii pe bune 2012

Si in acest an Mobile Touch invita studentii pasionati de dezvoltarea aplicatiilor mobile sa participe la stagiile de practica oferite prin intermediul programului educational “Stagii pe bune”. Aflata la a treia participare, compania Mobile Touch ofera stagii de programare iOS, Android si web studentilor ieseni ai facultatilor de profil. Vizate sunt in special Facultatea de Informatica a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” si Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi.

Desfasurat pe perioada verii 2012, programul de stagiatura Mobile Touch vine in intampinarea studentilor de la facultatile cu profil IT&C din Iasi cu 6 posturi de stagiar. Astfel, studentii vor avea ocazia sa lucreze, alaturi de programatori experimentati, pe cele mai noi dispozitve si cu cele mai noi tehnologii ale momentului, iar la finalizarea stagiului pot primi invitatia de a face parte permanent din echipa Mobile Touch.

“Inca de la infiintare, Mobile Touch a acordat o atentie deosebita pregatirii profesionale a potentialilor angajati. Programul “Stagii pe bune” ne ofera oportunitatea de a indruma studentii pasionati de tehnologie inspre o cariera de programator pe sisteme mobile”, a declarat Vasile Alaiba, Managing Partner al Mobile Touch Iasi.

Despre Mobile Touch:
Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile dotate cu sistemele de operare iOS, Android si Windows phone. Compania realizeaza aplicatii mobile in nume propriu si la comanda, atat pentru piata din Romania, cat si pentru clienti straini.

Despre “Stagii pe bune”:
Programul national de stagiatura “Stagii pe Bune” propune plasarea studentilor facultatilor cu profil IT&C in stagii de practica, desfasurate pe durata verii, in companiile din domeniul IT&C. Stagii pe Bune 2012 este si in acest an programul oficial de stagiatura al celor mai importante centre educationale IT&C din Romania: Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj.