Mobilasik ro Mobila la comanda perfecta pentru orice spatiu

Astazi, oferta de produse din domeniul mobilierului pentru locuinta, birou sau orice alt spatiu este mai bogata ca niciodata. Cu greu mai putem gasi in magazinele de specialitate mobila despre care sa spunem ca nu ne place. Toate tipurile de mobilier au ceva special, de la cele clasice, pana la cele moderne, de la cele din PAL, pana la cele din lemn masiv.

In ciuda acestor caracteristici pozitive, exista si cerinte pe care o mobila luata dintr-un magazin, fie ea cat de atragatoare, nu le poate indeplini. Doua dintre el, si probabil cele mai importante, sunt legate de incadrarea mobilei in spatiu si amprenta pe care gusturile dumneavoastra o pot lasa asupra stilului mobilierului. Pentru a completa aceste aspecte si a avea o mobila perfecta, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la mobila la comanda. O companie care va poate ajuta in acest sens este este Mobilasik.ro.

Mobila la comanda, unica solutie pentru amenajarea perfecta a unei incaperi!

Spatiul modern si perfect dotat din punct de vedere tehnologic in care isi realizeaza activitatea profesionistii Mobilasik este sursa unor modele de mobila la comanda deosebite. Daca apelati la serviciile acestei firme veti avea la dispozitie extraordinar de multe combinatii posibile astfel incat sa va bucurati de un produs unic si de calitate.

Mobila la comanda Mobilasik este executata pentru toate spatiile posibile, de la apartamente, vile sau case de vacanta, pana la toate tipurile de incaperi: hol, bucatarie, birouri, sufragerii, dormitoare, camere tineret, livinguri, terase interioare si nu numai: cuiere, dressinguri, dulapuri, comode simple sau TV, etajere, paturi, etc. Mai mult, firma din capitala isi extinde aria de activitate, si poate executa si mobilier comercial pentru farmacii, scoli, gradinite, hoteluri, pensiuni, office, etc.

In ciuda faptului ca firma este una relativ mica, aceasta pune un pret deosebit pe calitatea produselor, seriozitatea si respectul fata de clienti. Din echipa Mobilasik fac parte muncitori cu experienta in domeniu, care au un ochi format in realizarea unor lucrari de calitate. Totodata, inainte de fiecare lucrare, firma ofera servicii de consultanta specializata premergatoare oricarui proiect precum si masuratori gratuite cu mostre si cataloage la domiciliul dumneavoastra.

Avantajele de care veti beneficia daca apelati la mobila la comanda!

Mobila executata la comanda este din ce in ce mai intalnita in casele romanilor. Aceasta este o realitate datorata faptului ca multi prefera sa-si construiasca propriile locuinte de la zero, iar mobila la comanda este unica solutie care poate contribui la crearea unui spatiu perfect din punct de vedere estetic si arhitectural. Astfel, sunt anumite spatii unde mobila in serie nu se poate incadra perfect: holuri, bucatarii, bai etc. Mobila oferita de Mobilasik.ro va poate rezolva orice problema de integrare in spatiu in sensul ca puteti valorifica orice spatiu al casei.

Dupa cum spuneam mai sus, Mobilasik va ofera o gama extinsa de mobilier la comanda. Dintre aceste tipuri se remarca bucatarii la comanda, dormitoare la comanda, mobila pentru sufragerie la comandă, mobila pentru camera copiilor la comanda, dulapuri la comanda, mobila pentru birou la comanda etc. Principalele avantaje ale acestor modele de mobilier sunt urmatoarele:

– puteti alege dimensiunile dupa necesitatea fiecarui spatiu

– puteti beneficia de personalizarea mobilierului in functie de preferinte

– culorile, designul si stilul lucrarilor vor fi realizate dupa bunul plac

– de asemenea, materiale folosite vor fi dupa alegerea dumneavoastra.

Date de contact:

Adresa: Str.Tinutului nr.23, sector 3, Bucuresti, Romania

Telefon: 0722 283 989

Telefon: 0722 283 599

E-mail: office@mobilasik.ro