fbpx

Mobila tineret la comanda

Vine o vreme in viata fiecaruia dintre noi cand trebuie sa facem anumiti pasi care ne transforma. Mai devreme sau mai tarziu ne mutam in propria casa si ajungem sa ne bucuram de ˝casa noastra˝. Devenim astfel posibili creatori de arta, deoarece avem posibilitatea sa ne punem in practica talentul. Un astfel de pas necesita un efort mare, in primul rand financiar. Dar dupa ce ne mutam, ne dam seama de faptul ca ne dorim o mobila pe gustul nostru, mai ales daca suntem tineri. Aici intervine compania TiaColors Design care ofera mobila de tineret la comanda.

Detalii despre firma TiaColors Design, care va ofera mobila tineret la comanda?

TiaColors Design este o companie din Alba Iulia, infiintata in 2008 care vine in intampinarea clientilor cu mobila tineret la comanda si numeroase alte tipuri de mobilier, care se preteaza pentru intreaga casa.

Ce fel de mobila ofera Tia Colors Design?

Aceasta companie va pune la dispozitie ˝culori si forme indraznete˝, dupa cum ne spune si sloganul acesteia. Aceasta firma realizeaza mobila pentru toata casa, mobila personalizata, inclusiv mobila tineret la comanda, care va va face sa va simtiti ca acasa. Fiecare dintre noi doreste ca atunci cand ajunge acasa sa vada amprenta personalitatii sale si aceasta se poate vedea in mobila. TiaColors Design ofera aceasta posibilitate. Impreuna cu dumneavoastra va concepe orice fel de mobila doriti, indiferent de culoare, forma, spatiul pentru care e destinata etc.

Cum puteti sa aflati mai multe despre mobila oferita de aceasta firma, inclusiv despre mobila tineret la comanda?

Daca doriti sa vedeti ccum arata mobila creata de echipa acestei firme, puteti sa intrati pe site-ul tiacolors.ro. La rubrica Portofoliu veti gasi diferite imagini cu mobila tineret la comanda, piese de mobila pe care le puteti comanda si dumneavoastra daca vi se potrivesc. Bucatariile sunt concepute in asa fel incat nu lasa nimic la voia intamplarii. Fronturile lucioase, mate sau cu texturi din lemn, toate au rolul de a aduce impreuna familia si prietenii. Bucatariile pot fi in forma de L, U, insula, 2 linii sau 1 linie. Dormitoarele sunt create pentru a emana pace si astfel sa va puteti odihni. Camerele pentru copii, impreuna cu o serie de stickere vor fi un mediu perfect pentru copii de a invata si distra. Baile au o aura boema, avand cele mai noi tehnologii. In ceea ce priveste mobila tineret la comanda aceasta poate purta amprenta dumneavoastra si deci poate deveni unica.

Care sunt materialele pe care le foloseste TiaColors Design pentru fabricarea de mobila tineret la comanda si nu numai?

O caracteristica esentiala intalnita la aceasta mobila tineret la comanda si nu numai, este materialul din care este fabricata. TiaColors Design foloseste diferite materiale pentru a satisface dorintele tuturor clientilor lor: pal melaminat (principalul material), sticla, MDF (vopsit, infoliat sau furniruit), postforming, blaturi termorezistente (in bucatarie), ABS (carcase, fete de usi si sertare). Aceste materiale pot avea diferite culori, putand sa combinati diferite nuante si sa creati o mobila unica, personalizata. Mai mult decat atat, se pot aplica litografii, xilogravuri, stickere care vor face sa se vada ca e mobila de tineret la comanda si ca poarta amprenta personala. Tot pe site-ul acestei firme, veti gasi 2 rubrici: una cu stickere si alte intitulata ˝Arta˝.