fbpx

Mobila la comanda de la Mobilasik

Este timpul sa achizitionezi mobila pe care o doresti la preturi avantajoase. Mobila la comanda castiga teren in favoarea celei standard intrucat aceasta se va potrivi cat mai bine spatiului pe care il detii si il va optimiza in cel mai bun mod. Mobilasik executa mobila la comanda atat pentru persoane fizice care doresc amenajarea bucatariei, living-ului, dormitorului sau holului, cat si pentru persoane juridice care doresc mobila pentru birou, spatii comerciale, farmacii, scoli, gradinite, hoteluri, pensiuni etc.

Executata intr-un timp scurt, mobilierul la comanda se preteaza oricarui tip de interior. Echipa Mobilasik iti va oferi consultanta si modele de mobilier deja executat pentru a-ti face o idee. Cu o vasta experienta in domeniu, echipa Mobilasik ofera informatiile cele mai bune, mostre si cataloage de produse pentru a alege tot ce e mai bun. La un raport optim calitate-pret, Mobilasik ofera mobila de calitate pentru bugetul fiecaruia. Termenul de realizare al comenzilor este scurt si se calculeaza din momentul achitarii avansului pentru mobilier si ai garantie de 2 ani la toate produsele de mobilier.

Avantajele mobilei la comanda!

Vei putea obtine un mobilier la comanda pe dimensiunile si culorile dorite de tine. Mobila poate fi moderna sau clasica, iar corpurile pot avea diferite dimensiuni, modele, forme si culori. Pentru toate genurile si cerintele exista modele de mobila la comanda care se pot adapta cu usurinta. Compania dispune de un spatiu modern amenajat si utilat corespunzator din punct de vedere tehnologic pentru a executa mobila la comanda potrivita. In plus, se adauga experienta executantilor si a echipajelor de montaj Mobilasik care ofera mobilier functional si placut, alaturi de un pret avantajos. Mobilasik executa mobila la comanda in Bucuresti si imprejurimi, iar specialistii te ajuta sa obtii maximum de confort si optimizare a spatiului. Produsele beneficiaza de garantie de buna executie, timp in care defectele survenite vor fi remediate gratuit.

Clientii pot alege din mii de combinatii posibile pentru mobilierul dorit. Materialele oferite sunt PAL, PAL lucios, MDF vopsit sau infoliat, canturi ABS, blaturi de bucatarie, produse din sticla clara, sticla mata sau colorata. Iar accesoriile pot fi alese in functie de preferinte, usi glisante sau feronerie de la producatori cunoscuti cum ar fi BLUM, HAFELE etc. Vei putea alege materialele si accesoriile pentru a obtine o mobila la comanda ieftina sau de lux la un pret avantajos.

Cine executa mobila la comanda?

Infiintata in Bucuresti, Mobilasik este o echipa experimentata in domeniul productiei de mobila si mobilier la comanda. Intrucat clientii solicitau optimizarea spatiilor din locuinte, personalizarea si adaptarea obiectelor de mobilier in functie de forma si marimea interiorului, echipa s-a dezvoltat oferind propriile produse. Firma pune accent pe calitatea produselor, dand dovada de seriozitate si respect fata de clienti. Costurile reduse sunt determinate de dotarile tehnologice de exceptie si detinerea in proprietate a spatiului de productie in care acestia functioneaza. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Mobilasik. Achizitioneaza mobila la comanda oferita de Mobilasik pentru costuri reduse si calitatea de necontestat a produselor.

Datele de contact ale firmei Mobilasik

Adresa firmei: Str. Tinutului, Nr. 23, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0722 283 989

Email: office@mobilasik.ro