fbpx

Mobila copii Barbie – locul 2 in Topul preferat de fetite

Cum alegi mobila copii pentru camera fetitei tale? Cu foarte mare greutate, ar raspunde multi dintre noi. Insa, nu e chiar asa, daca tii cont de cateva momente importante: atunci cand alegi mobila pentru copii trebuie sa stii ca trebuie sa fie sigura, functionala si, mai nou, ecologica. Cauta sa ai in camera copiilor cat mai putine muchii si colturi, iar daca totusi mobila copii are cateva colturi atunci opteaza pentru protectii, pentru a evita eventuale lovituri ale copilului.
Astazi va prezentam mobila copii Barbie:
Pentru inceput, va prezentam Patul Barbie Beetle:
– Il putem realiza pentru trei categorii: intre 2-8 ani, 2-12 ani si pnetru 2 copii – pat dublu;
– panourile laterale prezinta numai “linii” curbe, fara unghiuri ascutite, astfel copiii, sunt protejati neavand in ce sa se loveasca;
– imaginea aplicata pe panourile laterale este “acoperita” cu un film incolor, aplicat la cald printr-o mica inginerie tehnica. Zgarieturile uzuale, survenite in viata de zi cu zi sunt aproape invizibile datorita transparentei acestui film.
– calitatea, minutiozitatea si durabilitatea confectionarii este la cel mai inalt nivel, ele au fost atent concepute si gandite pentru a bucura atat copiii si lumea lor de basm, insa respecta si standardele cautate de parinti pentru siguranta, rezistenta, confortul si pentru latura practica.
Despre Sifonierul Barbie putem spune:
Caracteristici sifonier:
– imaginea atent aplicata la cald a acestui sifonier este foarte rezistenta si usor de curatat;
– sifonierul este de calitate si foarte rezistent, este la cel mai inalt nivel. Elegant si rafinat!
Bancuta Barbie cu spatiu pentru depozitare, are urmatoarele caracteristici:
– pentru protectia copiilor, bancuta nu are unghiuri ascutite;
– bancuta are o banda de protectie, rotunjita;
– bacuta are aplicata pe panourile laterale acoperite cu un film incolor, aplicat la cald, foarte rezistent si usor de curatat;
– calitatea bancutei si rezistenta ei sunt la cel mai inalt nivel.