fbpx

MobArtLem ro Producator de Mobila la comanda in Bucuresti

Mob Art Lemn este printre cei mai mari producatori de mobila din Bucuresti si are o experienta de peste 12 ani in industria cu mobilier realizat pe comanda.

Echipa care lucreaza in spatele brandului MobArtLemn are un portofoliu vast in ceea ce priveste mobila realizata pe comanda. De asemenea, toate proiectele, realizarile si alte lucrari din domeniul mobilierului pe comanda pot fi vazute si gasite in showroom-ul din Bucuresti de la adresa Str. Campului, Nr. 1, zona Pantelimon.

Fabrica de mobilier pe comanda in Bucuresti cu peste 12 ani de experienta

Mobila realizata de MobArtLemn este de o calitate exceptionala, iar portfoliul si realizarile de pana acum ne recomanda in fata tuturor clientilor care aleg mobila pe comanda de la MobArtLemn.ro

Realizam mobila de bucatarie la comanda in Bucuresti

Pentru cei care abia s-au mutat intr-o noua locuinta, echipa MobArtLemn vine cu un concept nou care isi propune sa atinga un stil “mulat” pe gustul fiecaruia. Realizam mobila de bucatarie la comanda pentru orice client din Bucuresti dar si orice alt tip de mobilier.

Concepem mobilier pentru dormitor la comanda

Cea mai simpla modalitate sa cumperi mobila pentru casa ta este online si pentru a usura tot acest proces, MobArtLemn, producator de mobila la comanda, iti ofera consultanta pentru a face cea mai buna alegere. Concepem mobila de dormitor la comanda pentru oricine este din Bucuresti, trebuie doar sa ceri o solicitare si in cel mai scurt timp cineva iti te va contacta.

Mobila pentru living sau baie la comanda

Realizam, concepem si montam mobila pentru orice coltisor al casei tale! Realizam si concepem dupa schite proprii sau ale noastre, mobila pentru living, baie sau chiar pentru camera copiilor.
Daca ai nevoie de o oferta personalizata pentru un mobilier la comanda, esti din Bucuresti si ai nevoie de consultanta, nu ezita sa apelezi la MobArtLemn!