Mituri legate de apa

antiscalant pentru membrana de osmoza inversa

Chiar avem nevoie sa bem o cantitate asa de mare de apa precum se spune? Este ea la fel de benefica pentru toata lumea sau doar unii oameni au nevoie de apa multa, iar altii de mai putina? In jurul consumului de apa s-au formulat cateva mituri si preconceptii care merita discutate, deoarece apa este viata, nu-i asa?

S-ar putea sa fi auzit, sa fi citit sau sa vi se fi recomandat sa beti aproximativ 8 pahare de apa intr-o zi, in fiecare zi. Aceasta informatie este un mit care strabate lumea de ani buni. O posibila explicatie credibila este studiul care spune ca pentru a arde 2000 de calori zilnic, o persoana are nevoie sa consume minim 2 litri de apa. Adevarul este ca, suntem diferiti iar din acest motiv, catitatea de apa pe care trebuie sa o consumam difera de la o persoana la alta. Daca cineva se simte si functioneaza bine cu doar 1 litru de apa pe zi, altcineva ar putea avea rezultate similare doar daca bea 2.5 litri.

Un alt mit este acela ca indiferent daca oamenii consuma supe, ciorbe, sucuri sau fructe si legume cu un continut ridicat de apa, pentru a mentine o sanatate optima, tot trebuie sa bea 2 litri de apa zilnic. In realitate, unele lichide de care are nevoie organismul provin din mancare. Daca macati o multime de fructe, legume si supe, nu trebuie sa beti toata cantitatea de apa recomandata. Apa este cea mai buna, insa cafeaua, ceaiul, sucul si alte bauturi pe baza de apa pot, de asemenea, sa fie o sursa buna de lichide.

Dar apa nu este numai pentru baut, ci se foloseste cu succes in diverse domenii industriale. Stiati ca nu am putea avea masini, calculatoare, medicamente sau produse cosmetice daca nu am avea apa? Apa folosita in industrie trebuie sa aiba o anumita compozitie si puritate. Din acest motiv, exista tot felul de echipamente de osmoza inversa industriala care curata si purifica apa, pregatind-o pentru utilizare la nivel industrial.

Antiscalant pentru membrana de osmoza inversa | HidroInstal.ro

Oricand aveti nevoie de astfel de echipamente sau de accesorii, precum antiscalant pentru membrana de osmoza inversa, va puteti baza pe serviciile HidroInstal Water. Accesati http://www.hidroinstal.ro/ si solicitati oferta pentru produsele de care aveti nevoie!