Mituri ale pariorilor cu sanse mari sa fie adevarate

10 ianuarie 2016
Autor:
Content SEO

De regula, un parior care isi incearca norocul sau unul care pariaza constant, face o mica analiza inainte de a pune un bilet. Analiza contine consultarea unor clasamente fotbal , consultarea accidentatilor, a istoricului si de ce nu, a vremii. Pe langa aceste detalii si informatii care se gasesc peste tot pe internet, mai exista si alte elemente care ar putea sa joace un rol extrem de important in desfasurarea unui meci.

Iata, asadar, cateva mituri care circula printre pariori si care este posibil sa fie adevarate.

Un antrenor nou aduce o victorie. Da, majoritatea cazurilor in care a fost schimbat antrenorul au reprezentat un oarecare succes pentru echipa. Poate adrenalina data de nou sau poate presiunea pusa asupra antrenorului si asupra jucatorilor duc la rezultatul pozitiv. Ceea ce este cert insa, este ca nu este un fapt demonstrat. S-au vazut si antrenori noi care au pierdut si care au facut-o intr-un mod cat se poate de convingator. Este bine totusi sa tii cont de schimbarea unui antrenor atunci cand pariezi.

O echipa slaba care invinge o echipa buna urmeaza sa piarda. Un alt mit este faptul ca o echipa din partea inferioara a clasamentului care reuseste o surpriza cu unul din lideri, nu castiga si in urmatoarea etapa. Statisticile arata ca acest mit este cat se poate de adevarat, majoritatea " generatoarelor " de surprize ajungand sa dezamageasca. Motivul este simplu: jucatorii au tendinta de a-si trata adversarul de sus si acumuleaza o oarecare doza de oboseala dupa meciul cu echipa mare.

Lipsa vedetei din echipa duce la esec. Exista foarte multe echipe care depind de un singur jucator sau mai exact, au un nucleu care coordoneaza totul. In momentul in care acest jucator lipseste, echipa tinde sa aiba probleme. Este un mit adevarat si este de evitat parierea pe o echipa a carei vedeta nu este pe teren. Cu siguranta, un jucator care reuseste sa stranga in jurul sau restul de jucatori, poate aduce un plus serios unui meci.

Exista clasamente previzibile si clasamente mai putin previzibile. Multi ar spune ca clasamentul EREDIVISIE  este previzibil, in timp ce clasamentul italian poate sa puna probleme serioase oricarui parior. Pe de o parte, scorurile mari din primul si scorurile foarte stranse din cel de-al doilea, adeveresc acest aspect. Pe de cealalta parte insa, totul tine de forma de moment si de competitia care este in desfasurare. Este foarte probabil ca un campionat sa fie extrem de disputat intr-un sezon si sa fie clar in altul.

Momentul din campionat este decisiv. Da, este un mit cat se poate de adevarat. In ultima parte a campionatelor, echipele lupta altcumva. Daca echipele de pe primele locuri sunt mult mai relaxate in jocurile cu cele care ocupa coada clasamentului, echipele mai slabe au tendinta de a juca mai bine, pentru a scapa de retrogradare. Este unul dintre motivele pentru care sunt de evitat ultimele etape atunci cand vine vorba despre pariuri.

Banii vorbesc. Da, la fel ca in orice alt domeniu, in fotbal banii vorbesc. Daca o echipa are probleme financiare si nu si-a platit jucatorii de o perioada buna de timp, sunt sanse ca acestia sa nu joace la potential maxim. S-au vazut o multime de cazuri in care echipe foarte bune, care se aflau in prima jumatate a clasamentului, au luat bataie de la echipe slabe iar cauza a fost o situatie financiara cat se poate de neplacuta.

Exista echipe " nuci tari" . Daca analizezi cu atentie clasamentele echipelor de fotbal, vei descoperi ca exista echipe mici care pun intotdeauna probleme granzilor. In Romania, spre exemplu, a fost o perioada in care Otelul Galati nu era o echipa mare, insa cu toate astea, ori de cate ori primea vizita unei echipe mari, reusea sa o bata. Inainte de a paria este bine sa verifici istoricul ambelor echipe pentru a descoperi care au fost rezultatele.

Majoritatea acestor mituri sunt adevarate si trebuie sa tii cont de ele inainte de a paria. Cu cat mai multe detalii detii despre o echipa, cu atat sansele de a te bucura de castig sunt mai mari.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram