fbpx

Mireasa nonconformista face alegeri inspirate

Nunta cu decoratiuni hand-made, vintage sau nunta eco sunt vedetele acestui sezon. Stabilind aceste linii directoare, mireasa nonconformista poate sa aleaga « buchetul bijuterie » realizat intr-un mod caracteristic personalitatii ei.
Numit astfel de designerii Agentiei Unicdesign, acest buchet de mireasa este conceput in stransa legatura cu dorintele, asteptarile si tinuta aleasa de mireasa.

Buchetele bijuterie au o compozitie proprie si sunt realizate din materiale pretioase in combinatie cu cristale si perle Swarovski. In taieturi surprinzatoare, de forme si culori deosebite, cristalele Swarovski dau o stralucire specifica buchetului si reflecta lumina intr-un mod cu totul aparte. Fiecare buchet este unicat si este lucrat manual. Costurile incep de la 90 Ron si pot creste in functie de marimea buchetului sau ponderea si marimea cristalelor » declara Martin Ramona designer al Agentiei Unicdesign.

« Atunci cand iti doresti un buchet de mireasa rafinat sau unul plin de stralucirea si luminozitatea cristalelor celebrei case Swarovski, designerii Agentiei Unicdesign sunt in masura sa va indeplineasca visul. Aceste buchete sunt foarte apreciate devenind la randul lor accesorii care fac parte integranta din tinuta. Mireasa nonconformista se va distinge si va ramane dupa eveniment cu acest accesoriu pretios » mai adauga Martin Ramona.

Dorind sa fim o sursa de inspiratie pentru mirii nonconformisti, am conceput o colectie aparte care cuprinde toata gama de decoratiuni pentru nunta ce au in compozitie cristale si perle Swarovski : flori in piept, buchete pentru nase sau domnisoare de onoare, lumanari pentru cununia religioasa, aranjamente inedite pentru mesele invitatilor.

Despre Unicdesign
Unicdesign este compania ce activeaza in domeniul designului de eveniment inca din 2002, cu capital 100% romanesc. Cu rezultate notabile si recunoscute in special pe dimensiunile de decoratiuni tematice pentru eveniment si design ambiental, Agentia Unicdesign se distinge prin servicii de top bazate pe un background solid si verificat in domeniu. Clientii Unicdesign sunt companii si persoane fizice respectabile care au ales sa se bazeze pe serviciile si produsele de inalta calitate pe care agentia le ofera.