fbpx

Micdejunlabirou.ro – un „bufet suedez” unic care livrează în București și Ilfov

Idei pentru mic dejun la birou

Micdejunlabirou.ro știe ce înseamnă „graba” de dimineață pentru a ajunge în timp util la job. De aceea, pentru toți oamenii din București și Ilfov care prețuiesc și acele 5 minute pentru a mai dormi, s-a inventat un nou concept matinal denumit sugestiv, micdejunlabirou.ro care livrează preparate proaspete la birou.

Micdejunlabirou.ro este un concept nou, modern, dotat doar cu echipamente profesionale si o echipa de bucătari specialiști.

Stilul alert este specific orașelor mari, de aceea, Micdejunlabirou.ro vine cu un concept revoluționar care dorește să îndeplinească câteva scopuri precise. În primul rând să învețe și să educe lumea business-ului în legătură cu cât de important este micul dejun de dimineață, și cum un „fine dining” potrivit poate determina și pe cel mai împătimit coleg care refuză masa de dimineață să încerce măcar o brioșă cu bucățele de ciocolată. În al doilea rând este un mod bun de a evita gustările procesate și pline de substanțe dăunătoare sănătății, iar pe lângă asta, poate fi și un mediu de familiarizare și interacțiune cu toți colegii de departamente.

Magazinul de la colț, fast-food, patiseria sunt doar câteva alternative micului dejun de dimineață, nu mai este de mult un secret cât de dăunătoare sunt aceste produse pentru sănătatea fizică și psihică a omului. Un pateu cu brânză este atractiv și destul de bun la gust, doar că în spatele produsului propriu-zis stă un drum lung înghețat, iar calitatea, prospețimea și gustul sunt diminuate substanțial.

Acestă noțiune nouă dispune de un meniu larg de servicii care se pot mula după preferințele clienților. Micdejunlabirou.ro este un concept foarte necesar în București și Ilfov, de aceea este și unic. Este cel mai circulat oraș din România, majoritatea companiilor au sediul în București sau prin apropiere, iar programul începe dis-de-dimineață. Pentru o muncă productivă și de succes este nevoie de un anumit aport de energie care nu poate fi preluat din orice aliment.

Când mâncarea arată și miroase foarte bine, rata de a încerca preparatele crește, iar conceptul unic micdejunlabirou.ro din București/Ilfov se bazează pe aceste motive. Mâncarea va rămâne fie caldă, fie rece (în funcție de preparat) o perioadă lungă de timp. Echipamentul profesional menține calitatea și prospețimea alimentelor cel puțin până se satură fiecare angajat. Echipa de la micdejunlabirou.ro dispune și de niște dispensare care asigură prospețimea cerealelor un timp îndelungat.

Unul dintre scopurile micdejunlabirou.ro este de a livra, într-un timp cât mai scurt, cele mai bune preparate. Preparatele se împart în aperitive sănătoase, gătite/pregătite cu grijă, gustoase și aromate, de la aperitive, până la deserturi delicioase care pot fi mâncate, așa cum spune și numele… la birou.

Micdejunlabirou.ro se încadrează într-o nișă în care concurența, cu toate că nu este propriu-zisă, este mare. Există multe business-uri construite pe acest concept de rapiditate, doar că, diferența între firmele adiacente și micdejunlabirou.ro constă în calitatea și prospețimea produselor. Preparatele sunt create din gama celor mai de seamă produse de pe piață.

Despre Micdejunlabirou.ro:

Micdejunlabirou.ro este o companie care furnizează servicii de catering, livrând, așa cum o spune și numele, micul dejun la birou, oriunde în București și Ilfov.
Contact:

telefon – 0756 821 812

mail – [email protected]

site – http://www.micdejunlabirou.ro/