fbpx

Metode avansate de slabire cu proceduri de cavitatie

cavitatie

De ce sa alegi procedura de cavitatie

O modalitate tot mai populara si mai putin dureroasa de a lupta impotriva grasimilor si a celulitei pe care oamenii au asteptat-o ​​se reduce la terapia de cavitatie.

Fysiogand este centrul nostru de pierdere in greutate si remodelare corporala. Este un centru pentru tratamentul cavitatiei pentru barbati si femei. De fapt, acest tratament este ca o bagheta magica. Acum, va puteti intreba de ce. Ei bine, raspunsul este simplu. Pentru ca puteti vedea rezultatele imediat dupa primele doua sesiuni.

De asemenea, avem dovezi care sa sustina aceste lucruri. Pentru a ne convinge sa producem rezultate miraculoase, va vom evalua aspectul inainte si dupa intalnire.

Celulita este indepartata rapid

Tratamentul cu cavitatie ajuta la indepartarea grasimii si la mentinerea aspectului pielii in stare perfecta, fara a provoca dureri de cap multor femei in sezonul cald dar si iarna.
cavitatie
Prin urmare, dupa acest tratament, va veti alege un sentiment permanent de bunastare, incredere in sine si o atitudine pozitiva, toate acestea fiind atribuite procesului de cavitatie, care este unul dintre cele mai eficiente tratamente.

In timp, tratamentul cavitatiei este sigur, confortabil si eficient. In cele din urma, efectul acestui tratament este imbunatatirea estetica si functionala a imaginii pacientului. In plus, cavitatia elimina aspectul inestetic al coajei de portocala.

Procesul de cavitatie cu ultrasunete dureaza in medie 30 de minute. Pentru a obtine rezultatele dorite, sunt necesare 8 pana la 12 sesiuni de antrenament la fiecare doua saptamani.

Care va fi impactul dupa acest proces?

Celulele adipoase sunt descompuse. Urmatoarea intrebare va fi: Ce se va intampla cu continutul eliminat? Nu va faceti griji ca trigliceridele, acizii grasi sau colesterolul – nu vor fi distribuiti in organism. Acestea sunt absorbite prin procese naturale din corpul nostru si excretate de sistemul limfatic.

Dupa finalizarea catorva sesiuni cu o frecventa de cel mult 40 kHz, cu siguranta veti avea un corp de invidiat.