Messa din pasiune pentru arta culinara

12 noiembrie 2014

Chef Marian Bădițoiu, bucătarul preferat al lui Steven Segal în România, orchestrează cu măestrie stilul gastronomic ideal dat de preparatele culinare cele mai sofisticate și de savoarea bucătăriei internaționale.
La Messa, pe lângă deja clasicele preparate precum tapasul mediteranean, trufele negre și somonul servit cu avocado și Chivas, puteți încerca adevărate delicii culinare sofisticate cum sunt midiile în sos de lobster sau halibut în crustă de unt cu portocale servit cu salată noodles și ardei iuți.
Totul ține de starea de spirit și pasiunea pentru arta culinară.
Situat într-o vilă cu stil, locația este fosta reședința a industriașului Nadler, singura clădire din Capitală pentru a cărei construcție o stradă a fost deviată. Designul restaurantului Messa poartă amprenta modern art nouveau cu tușe minimaliste, reușind să transmită o atmosferă intimă și relaxată a locului unde te simți confortabil și îți dorești să revii.
Messa oferă eleganța, design, dar și firescul unui restaurant contemporan unde poți merge oricând fără a avea nevoie să pregătești un buget special pentru a te simți bine.
Deschis de luni până sâmbătă între orele 11.00-23.00, restaurantul Messa așteaptă să îi treceți pragul pentru o experiență gastronomică aleasă, din pasiune pentru arta culinară!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram