MeritaCitit ro are acum un design nou

Bucuresti, 27 ianuarie 2015 – Merita Citit a capatat cateva imbunatatiri si anume un design nou foarte placut care impreuna cu structura site-ului ofera o navigare usoara pentru o informare corecta si lectura placuta.

Merita Citit este un agregator de articole cu vechime in domeniu. Acesta sare in ajutor propietarilor si administraturilor de site-uri sau bloguri oferind promovare gratuita dar si platita.
Site-ul este foarte bine optimizat, se indexeaza extrem de rapid in motoarele de cautare si datorita autoritatii sale ajuta extrem de mult in campaniile SEO si SEM.
De mentionat ca Merita Citit este securizat avand certificat https.

Merita Citit este spatiul ideal unde oricine poate sa descopere si sa imparata continut de oriunde de pe internet. De la site-uri cunoscute cu autoritate in domeniu pana la bloguri total necunoscute de pe domenii gratuite dar cu informatii de calitate, toate sunt inclus, postate, publicate si votate de catre membrii Merita Citit.
Continutul site-ului este impartit in 8 categorii principale tehnologie, stiri & afaceri, stiinte, jocuri, stil de viata, divertisment, sport si neconventional. Fiecare dintre aceste categorii are la randul sau cateva subcategorii.
Articolele pot fi sortate si dupa anumite criterii precum populare, recente, stiri, videoclipuri sau imagini.

Cum functioneaza Merita Citit
Merita Citit este ideal pentru orice site owner care vrea promovare online. Oricine poate adauga un articol daca isi creeaza un cont gratuit in prealabil.
Apoi stirile si articolele sunt votate de catre ceilalti membri. Tot ce merita citit va fi votat!
Cele mai interesante si utile articole vor fi si cele mai votate. Astfel, vor ajunge pe prima pagina a site-ului pentru a putea fi citite si vizualizate de sute sau mii de vizitatori.

Cum te inregistrezi pe Merita Citit
Inregistrarea pe Merita Citit se face in mod extrem de simplu. Este de ajuns sa accesati linkul https://www.meritacitit.ro/page/inregistrare/ introduceti datele (nume, e-mail, cont, gen, judet, localitate si parola) apasati butonul inregistrare si asteptati e-mailul de confirmare.
Veti putea publica continut in doar cateva minute!

Utilizatorii pot interactiona intre ei in jurul continutului cu ajutorul comentariilor. Pentru a lua legatura cu administratorii site-ului sau pentru orice alta problema se poate folosi formular din sectiunea ”contact” a site-ului.