Mentinerea „calda” a sferei de influenta a unei agentii imobliare, cand piata imobiliara se “raceste”

Prima impresie face diferenta! Contactul initial cu clientii stabileste “tonul” unei noi realtii si are puterea de a transforma un potential client in client real…

Aplicatiile CRM din imobiliare ofera o serie de instrumente care ajuta incredibil agentiile imobiliare sa isi optimizeze imaginea, sa castige clienti, sa aleaga cea mai optima solutie de munca si sa stabileasca o relatie de lunga durata cu clientii.

Insa, un CRM imobiliar eficient trebuie sa vina cu instrumente de branding automatizate, cu functii complexe precum unelte de marketing avansate, rapoarte pentru optimizarea activitatii si costurilor, securizare si backup in timp real a informatiilor, acces rapid si securizat in aplicatie (din orice locatie, de pe orice dispozitiv conectat la internet)… si toate acestea cu posibilitatea de personalizare in functie de nevoile specifice ale agentiei!

Gestionarea unei agentii imobiliare nu este “floare la ureche”. Este absolut necesar sa alegeti cel mai bun software imobiliar care sa va satisfaca toate nevoile. La urma urmei, obiectivul dvs. cheie este sa oferiti clientilor cea mai buna experienta a tranzactiei, de la inceput pana la sfarsit, fara probleme! Astfel, el se poate transforma din client intr-un adevarat “promoter” al agentiei tale.

O astfel de aplicatie, care va ofera accesul la gestionarea clientilor, proprietarilor si proprietatilor, de oriunde si oricand, este Softimobiliar CRM.

Ganditi-va ca agentii dumneavoastra sunt intotdeauna in miscare… este esentiala o modalitate de a interactiona cu clientii care vizualizeaza listarile acestora, in timp real. Abilitatea de a raspunde imediat la intrebari este esentiala si ii ajuta sa mentina relatiile cu clientii actuali si sa promoveze o experienta pozitiva pentru cei noi.

Aflati beneficiile utilizarii Softimobiliar CRM solicitand o prezentare dedicata a intregului program!