fbpx

Mentine calitatea si frumusetea lemnului cu solutii tratare lemn de la Rom Tech Grup

Iti place sa admiri arhitectura si simplitatea caselor din lemn? Visezi la un loc unde te poti retrage de la stresul cotidian pentru a te relaxa intr-un mediu natural, inconjurat de natura, intr-o cabana de lemn? Te-ai decis intr-un final sa pornesti pe acest drum, sa iti construiesti o casa de vacanta din lemn datorita calitatii si avantajelor acestuia si anume, lemnul este un bun izolator termic, este biodegradabil, usor de prelucrat si nu in ultimul rand, este mai ieftin fata de alte materiale de constructii. Pe langa toate aceste avantaje lemnul are si dezavantaje, cum ar fi faptul ca este predispus la mucegaiuri, fungi, atacul cariilor si al insectelor si cel mai mare dezavantaj, faptul ca este combustibil.

Pentru a-ti proteja casa de acesti daunatori naturali ai lemnului, apeleaza la Rom Tech Grup! Cu o experienta de peste 10 ani, firma iti ofera o gama variata de solutii tratare lemn pentru ca tu si investitia ta sa fiti in siguranta. Rom Tech Grup iti ofera printre cele mai bune produse de pe piata si de asemenea solutii tratare lemn disponibile ofera posibilitatea realizarii unui tratament complex impotriva tuturor daunatorilor.

Protejeaza frumusetea naturala si durabilitatea lemnului cu solutii tratare lemn!

Specialistii in prelucrarea lemnului si in constructiile pe baza lemnoasa precum si necunoscatorii, cunosc foarte bine faptul ca un lemn netratat, lasat in ploaie si umezeala, sau intr-un loc unde insectele si focul ajung cu mare usurinta, poate deveni intr-un timp foarte scurt de la acea frumusetea naturala la un lemn, distrus, atacat de fungi, mucegaiuri sau carii de lemn.

Datorita acestor motive, solutii tratare lemn oferite de Rom Tech Grup, vin in ajutorul tau si al casei tale! Aceste produse sunt de inalta calitate, fapt demonstrat prin numeroasele teste efectuate atat in Romania cat si in tari din Europa, in institutii de prestigiu. Firma are la dispozitie doua game de produse: pentru tratarea lemnului din interiorul casei si pentru tratarea lemnului din exteriorul acesteia.

Pentru tratarea lemnului interior exista doua produse: unul pentru tratamentul lemnului impotriva daunatorilor naturali precum mucegaiurile, cari, ciupercile si insectele, iar al doilea este un tratament ignifug al lemnului astfel, prin folosirea acestor solutii tratare lemn lemnul este protejat impotriva tuturor daunatorilor acestuia. Un alt aspect respectat de produsele firmei Rom Tech Grup este faptul ca solutiile propuse nu sunt daunatoare omului sau animalelor, sunt usor de folosit, nu schimba structura lemnului si nu ii schimba culoarea acestuia, si foarte important solutiile sunt ieftine.

Solutia celor de la Rom Tech Grup pentru lemnul exterior cuprinde de asemenea tratamentul complet impotriva daunatorilor naturali si ignifug, iar pe langa aceste doua solutii tratare lemn se mai aplica un al treilea tratament si anume hidrofugarea lemnului care este necesar pentru pastrarea calitatii lemnului. Pe langa tratarea lemnului, sunt oferite si solutii de tratare a stufului, care de asemenea este protejat impotriva daunatorilor naturali si in acelasi timp este pastrata si frumusetea naturala a acestuia.

Rom Tech Grup- Excelenta si calitate

Solutiile puse la dispozitie pentru protejarea lemnului sunt de o inalta calitate astfel incat casa ta v-a fi protejata pe termen lung impotriva daunatorilor si isi va si mentine frumusetea naturala de neconfundat a lemnului.

Pentru mai multe informatii si detalii va invitam sa accesati pagina web a firmei Rom Tech Grup pentru a va convinge de calitatile solutiilor tratare lemn oferite de acestia.