fbpx

In meniul Splendid GO ai reducere 20% la toata categoria paste

Tot ce iti doresti sa mananci azi se afla in meniul Splendid GO! De la burgeri, la pizza si paste, toate aceste bunatati, pregatite de unii dintre cei mai buni bucatari din Constanta, se afla in meniul nostru online. Daca te-ai decis sa comanzi, alege sa cumperi direct de pe site-ul nostru, deoarece ai reducere 20% la toata categoria paste, pizza, burgeri. Unele dintre cele mai gustoase si apetisante preparate sunt categoric cele fast food, pizza, burgeri, crispy, aripioare picante, chiar si paste, le poti gasi in meniul Splendid GO si comanda online, direct pe site, iar noi iti livram in maxim 60 de minute.

Ce pregatesti la cina? Splendid GO este o alegere excelenta de livrare la domiciliu, indeplineste ultimele cerinte in materie de siguranta, ofera un meniu extrem de variat, preparate deosebite, gustoase si savuroase si o livrare rapida. Te invitam sa te bucuri de un festin culinar marca Splendid GO, chiar la tine acasa. Iti recomandam cu caldura serviciul nostru food delivery Constanta, iti garantam ca vei ramane placut impresionat. Daca ai nevoie de ajutor pentru pregatirea cinei, lasa in seama noastra mancare si tu ocupa-te de atmosfera si decoratiuni.

Suntem activi pe toate retelele de socializare, unde ne puteti urmari. Postam constant noutati, oferte si reduceri disponibile pe site. Inscrie-te in programul nostru de loialitate, aduna puncte, care se transforma in bani si astfel iti poti plati comenzile urmatoare.