fbpx

MediHelp a participat la conferinta 2nd Excellence in Health Insurance – eveniment de referinta din domeniul asigurarilor de sanatate

In perioada 15 – 16 martie 2018 a avut loc, la Viena, conferinta 2nd Excellence in Health Insurance – eveniment de referinta din industria asigurarilor de sanatate. In cadrul acestuia au fost evidentiate tendinte si provocari din domeniu, s-a discutat despre importanța inovatiei si despre impactul acestor factori asupra cresterii productivitatii. In egala masura, participantii au explorat motivele pentru care generatia millennials prefera asiguratorii care au o prezenta sustinuta in mediul digital.

Zahal Levy – Presedintele MediHelp International a raspuns invitatiei de a participa in calitate de speaker impreuna cu Alex Denton, Senior Business Development Manager – International Healthcare in cadrul LAMP Asigurari si alaturi de prof. dr. Michael Stark – Presedintele The New European Surgical Academy (NESA). Mesajul comun a fost acela ca, printr-o colaborare stransa intre medici specialisti de talie mondiala si sectorul asigurarilor de sanatate – prin NESAcard – se poate oferi tuturor oamenilor acces la ingrijire medicala de top, oriunde in lume.

Dupa o scurta introducere despre MediHelp International – cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala din Europa Centrala si de Est – Zahal Levy a prezentat statisticile cu privire la bolnavii de cancer din Europa si a subliniat dimensiunea responsabilitatii sociale din domeniu. Acesta a evidentiat faptul că este necesar ca forta de vanzari sa se concentreze si pe planurile de asigurare care li se potrivesc cel mai bine persoanelor asigurate, nu doar pe acelea care aduc cele mai mari comisioane.

In egala masura, Zahal Levy a discutat si despre NESAcard – plan de asigurare cu valoare sociala care indeplineste 3 scopuri importante: finantarea investigatiilor medicale initiale, obtinerea suportului in navigarea medicala, precum si second medical opinion in cazul diagnosticarii cu cancer. De subliniat este faptul ca acesta reprezinta o contributie caritabila la progresul medical in cercetarea si tratarea cancerului in Europa.

Interventia prof. dr. Michael Stark s-a concentrat asupra faptului ca, prin intermediul NESAcard, orice persoana poate avea acces la consultatii si la tratament în cel mai bun centru medical care sa corespunda nevoilor sale. Din aceasta retea internationala fac parte specialisti renumiti din oncologie si imunologie, urologie, chirurgie, anestezie, medicina preventiva, ORL, obstetrica si ginecologie. Imensa oportunitate se datoreaza The New European Surgical Academy care a fost creata in 2004 ca o initiativa a celor mai buni chirurgi din lume, cu scopul de a face cunoscute noi idei si proceduri chirurgicale, pentru a aduce plus valoare tratamentului chirurgical si oncologic actual.

In final, Alex Denton a vorbit despre importanta inovatiei in medicina si despre impactul acesteia asupra industriei asigurarilor de sanatate. Alianta dintre pionierii in medicina, companiile de asigurare de sanatate si persoanele asigurate comporta numeroase beneficii: pacientii pot primi tratamente inovatoare si second medical opinion cu privire la problema lor de sanatate si la cel mai potrivit tratament de urmat; companiile asiguratoare au acces imediat la cele mai recente descoperiri in medicina, iar cercetatorii in domeniu beneficiaza de finantare suplimentara care poate accelera drumul catre noi cercetari revolutionare.

Una dintre concluziile conferintei a fost aceea ca, intr-o industrie cu un model unic de afaceri si cu numerosi parteneri de interes implicati, este important ca beneficiarul unei plan de asigurare sa se afle in prim plan si sa poata accesa, cu usurinta, tratamentul de care are nevoie la cele mai inalte standarde.