MediCUTII vine in sprijinul consumatorilor de medicamente din Romania

7 februarie 2018
Autor:
Silkweb

Studiul de referinta in analiza pietei farmaceutice din Romania “Pharma & Hospital Report” realizat anual de catre Cegedim a evidentiat doua cresteri majore in ceea ce priveste consumul de medicamente din tara noastra pentru perioada iulie 2016 – iunie 2017, in comparatie cu  intervalul iulie 2015 – iunie 2016.

 

Conform studiului, romanii au consumat peste 561 de milioane de cutii de medicamente in aceasta perioada (reiesind o crestere cu 5.4% fata de perioada anterioara), in valoare totala de 13,13 miliarde lei (reprezentand o crestere cu 10% fata de anul precedent). In plus, in rezultatele studiului s-a observat si o crestere cu 7.1% a numarului total de zile de tratament.

 

In conditiile in care atat perioada de tratament, cat si numarul de medicamente administrate sunt in crestere, pacientii au nevoie de solutii tot mai simple si accesibile pentru gestionarea tratamentului intr-un mod corect. MediCUTII vine cu o astfel de solutie sub forma organizatoarelor de medicamente.

“Echipa MediCUTII a pornit la drum observand ca pacientii romani improvizeaza solutii pentru organizarea si transportarea medicamentelor prescrise [...]. Astfel am hotarat sa cream [...] 4 produse adaptate diferitelor tipuri de pacienti si insotitorilor acestora, pentru a permite o administrare corecta a medicamentelor prescrise.” a declarat managerul companiei.

 

“Sanatatea pacientilor este o prioritate pentru noi”, a continuat acesta, “motiv pentru care toate produsele MediCUTII sunt fabricate printr-un proces tehnologic de inalta calitate acreditat cu ISO9001-2000 si ISO13485 si certificat cu BSCI (monitorizarea responsabilitatii sociale in comertul international – dreptul copiilor, dreptul omului a Natiunilor Unite).”

 

Organizatoarele de medicamente MediCUTII ajuta pacientii sa isi ia medicamentele la orele si in zilele potrivite, le ofera acestora un grad de mobilitate mai mare decat alte solutii pentru depozitarea tratamentului, pot fi folosite ani la rand fara a se deteriora si pot fi folosite cu usurinta de persoanele in varsta, cu vederea slabita.

 

MediCUTII a creat doua tipuri de organizatoare de medicamente, o solutie pentru transportarea pastilelor si un model de taietor de comprimate. Cu ajutorul acestor instrumente, orice pacient se poate asigura ca tratamentul este administrat la timp, intr-un mod sigur si igienic, in cantitatea potrivita. Mai multe informatii despre produse si posibilitatea de a le achizitiona sunt disponibile pe site-ul MediCUTII.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram