Materializeaza-ti pasiunea pentru navigatie cu un permis de barca!

Esti pasionat de navigatie? Iti plac plimbarile cu barca? Gandeste-te serios sa faci cursuri specializate pentru a obtine un permis de barca care sa iti permita sa te bucuri de hobby-ul tau!

Scoala de navigatie PermiseBarca.ro vine in intampinarea pasiunii tale pentru apa si iti pune la dispozitie patru tipuri de cursuri pentru a obtine un permis de navigatie:

  • Permis Clasa C

In cadrul acestui curs vei invata cadrul legislativ pentru desfasurarea activitatii unei ambarcatiuni de agrement; regulamentul in caz de accidente pe mare; informatii tehnice cu privire la componentele de baza ale unei barci; notiuni de manevrare a velelor; tehnici de salvare a vietii, de prim ajutor in caz de urgenta; puterea cu care este prevuzatua o nava etc.

Iar la finalul cursului o sa dobandesti cunostinte temeinice de teorie pentru a putea naviga in siguranta pe mare si pentru a putea recunoaste anumite semnale; aptitudini practice pentru a putea conduce in siguranta o ambarcatiune pe mare; cum sa salvezi o ambarcatiune in caz de probleme tehnice pentru a nu pune viata ta si a celor de la bordul navei in pericol etc.

Partea practica a acestui curs se desfasoara ori pe Marea Neagra, ori in Delta Dunarii sau pe lacurile din Bucuresti si imprejurimi: Herastrau, Snagov etc. Acest curs te initiaza in abilitatile de conducere a unui yaht cu motor si skijet.

Pretul acestui curs este de 900 RON.

  • Permis Clasa D

Practica oferita de acest tip de curs se desfasoara exclusiv pe lacul Snagov, pe durata unei zile intregi. La final vei invata sa conduci o ambarcatiune cu motor si sa te orientezi cu bine in caz de accidente pe mare astfel incat sa nu pui viata ta si a celor de la bord, in pericol. Cursul iti ofera informatii teoretice de baza care sunt necesare pentru un pasionat de navigatie aflat la inceput de drum.

Acest curs vine cu certificarea ce iti va permite sa conduci ambarcatiuni cu motor pe ape interioare. Pretul cursului este de 900 lei, iar combustibilul ce se va consuma in ziua cu activitatea practica se va achita separat, la finalul zilei de curs.

  • Permis Clasa S

Cursul pentru permis Clasa S te invata cum sa manevrezi o ambarcatiune cu vele. Cursul se desfasoara pe perioada a 4 zile, structurat cu cate 8 ore pe zi. In prima parte a cursului se vor invata notiunile teoretice, urmand ca apoi sa se desfasoare partea practica pe Marea Neagra in statiunile Mangalia, Neptun, Olimp. Pretul acestui curs este de 1500 RON.

  • GDMSS-LRC ( Global Distress Maritime Security System )

Acest curs va pune la dispozitie informatii referitoare la operarea unei statii radio Global Distress Maritime Security System – Long Range Communication. GMDS cuprinde un pachet de tehnici pentru siguranta pentru anumite echipamente si reguli de comunicare ce sunt stabilite la nivel international, astfel incat navele sa fie salvate in caz de pericol. Acest curs se desfasoara pe o durata de 12 ore, iar costul este de 450 Ron.

Alege si tu unul din cele 4 tipuri de cursuri si inscrie-te aici https://permisebarca.ro/inscriere/ pentru a-ti pune in practica visul si pasiunea pentru sailing!

Echipa PermiseBarca.ro te incurajeaza si te sustine sa obtii un permis de barca, oferindu-ti raspunsuri la orice intrebari ai, la numarul de telefon 0787.868.646  sau pe adresa de e-mail contact@permisebarca.ro.