Materiale naturale in decorul casei tale

Acasa ar trebui sa fie mereu un loc placut, unde sa te simti liber, bine si relaxat. Modul in care iti decorezi casa are un efect asupra modului in care te simti in ea, asupra starii pe care o ai. Materialele, culorile, mobilierul, accesoriile, toate acestea impreuna au o influenta mare asupra ta, cel care locuieste acolo. Materialele naturale precum granitul si marmura, onixul, lemnul, ofera un cadru diferit, ofera un spatiu cald, care iti ofera un sentiment de siguranta si confort, care te face sa te simti acasa. As putea zice ca te ajuta sa ai o legatura mai buna cu natura, cu lumea naturala din jurul nostru.

Granit si marmura poti sa folosesti in diferite parti ale casei tale, atat in interior cat si in exterior. Placile de granit si marmura pot fi folosite afara in gradina, ca si pavele, poti sa iti construiesti o masa din granit sau marmura, un gratar, practic aceste materiale pot fi folosite oriunde afara. In casa pe de alta parte, ca sa nu ai un spatiu foarte rece, poti folosi placi de granit sau marmura in bucatarie si in baie ca si blaturi, sau ca si placaje pe podea sau pe pereti. Nu trebuie totul sa fie acoperit in marmura si granit, poti folosi aceste materiale ca si accente in decorul tau. Sunt materiale organice si naturale, ce ofera stil si eleganta.

Decorul casei cu materiale naturale aduce un look unic si interesant, creand un tip de estetica ce ofera personalitate oricarei camere. Lemnul este un material folosit des in decor, insa trebuie sa stii si cum sa il folosesti, unde si in ce masura. Nu trebuie sa acoperi un perete intreg cu placaj de lemn, poti sa il combini, sa folosesti ramuri, frunze, impreuna cu pietrisoare, flori uscate- pentru masute de cafea, ca si rame, ca si suporturi etc. Poti crea un tablou pe un perete din bucati de lemn colorate. Conuri de pin, sticla, ceramica, piatra naturala, scoici si multe altele. O sa iti schimbe nu doar designul ci si starea.