Matching bracelets sau cum prefera partenerii sa isi exprime unitatea cuplului

oldskipper.ro

In ultimii ani au aparut si pe piata romaneasca bratarile unisex, potrivite pentru a fi purtate atat de femei, cat si de barbati. In scurt timp acestea s-au transformat intr-o idee ingenioasa de a demonstra unitatea unui cuplu. Tot mai multi au adoptat aceasta idee, impartasind cu placere un stil potrivit ambelor sexe, si in materie de accesorii.

Din aceasta serie de bratari se disting cele cu un stil unic, precum bratarile de la Old Skipper. Conceptul colectiei are la baza stilul nautic, pe care il transpune in diverse tipuri de bratari. Sunt adorabile, potrivite in diverse cadre, la diverse tinute si fac deliciul barbatilor si a partenerelor acestora.

Un stil potrivit amandurora

Este absolut dificil sa gasesti un stil potrivit atat pentru ea, cat si pentru el, ce se poate purta in acelasi timp. De asta si conceptul in sine este atat de atragator, intrucat multumeste ambele parti, din toate punctele de vedere. Daca este o culoare potrivita ei, va fi nepotrivita lui, pentru ca ii stirbeste din masculinitate; daca este de o detaliere foarte accentuata, este prea mult pentru el, desi ei ii place. Dar matching bracelets sau bratarile asortate sunt cele care demonstreaza unitatea cuplului, faptul ca desi atat de diferiti chiar si la stil vestimentar, cei doi gasesc teren comun.

Old Skipper demonstreaza ca se poate, ca exista un stil potrivit amandurora, desi pare greu de crezut. Stilul perfect echilibrat, in culori potrivite, cu un design adorabil reprezinta definitia acestor tipuri de bratari. Sunt de inspiratie nautica, cu un puternic accent pe acest tip de design. Asta pentru ca implica prezenta acelor elemente ce definesc acest segment: franghia nautica, sistemul de inchidere inseamna un metal in forma de ancora, nodul specific ce este de asemenea o nota de design.

Bratari din franghie nautica

Colectiile celor de la Old Skipper sunt de o varietate ce multumeste pe toata lumea. In plus, exista stiluri create pentru a fi potrivite in orice context, de la nevoia de a adopta o tinuta si accesorizare office la cea eleganta spre exemplu. Ba chiar exista si o linie dedicata bratarilor pentru copii. Asadar, o pasiune comuna pentru toti membrii unei familii poate reduce totul la dorinta de achizitie a unor bratari edificatoare, pentru toti.

Trebuie sa stii ca bratarile din franghie nautica sunt rezistente si atractive din punct de vedere cromatic. Si cum micile detalii fac diferenta, vei putea alege o bratara cu subtila nota feminina, cu nuante de roz pentru ambii parteneri sau vei putea merge pe ideea de stil neutru, alegand o bratara in tonuri de albatru, negru, verde etc.

Atent lucrate, acestea au dimensiuni variabile ce se potrivesc perfect oricui. Trebuie doar sa alegi dimensiunile conform necesitatii – vei gasi in cadrul paginii mai sus mentionata si un ghid in acest sens.

Fie ca iti doresti sa incerci si un stil nou, fie ca esti impatimit al stilului nautic, fie ca iti doresti sa gasesti bratari potrivite si asemanatoare pentru cuplu, Old Skipper este un raspuns optim.