fbpx

Masatto, relaxare de la mic la mare, pentru toata familia

 

 

Cel mai probabil oamenii au dezvoltat conceptul de relaxare dupa ce au dus munca la un punct de maxima solicitare. Cunoscand noi limite ale fortelor proprii, cuceresti o alta etapa din viata ta, insa trebuie sa stii ca este nevoie si de rasplata. Creierul simte nevoia de recompensa, organismul simte nevoia de pauza, din toata suflarea ai nevoie ca pe masura efortului depus sa cunosti si relaxarea, incantarea simturilor.

 

Tradusa prin nevoia de a revigora organismul, relaxarea poate cunoaste diverse dimensiuni. Cu siguranta acestea pot fi regasite in experienta traita prin Masatto. Fotolii de masaj create special pentru tine si familia ta, fotolii de masaj ce incorporeaza tehnologii de ultima generatie, pot face parte din decorul casei.

 

Masajul, o experienta si o destinatie spre mai bine fizic si psihic

 

Daca e adevarat ca fericirea proprie si nu numai nu depinde absolut deloc de ceilalti, ci de propriul efort de a ne fi bine, atunci investitia intr-un fotoliu Masatto vine ca fiind justificata fara doar si poate.

 

Masajele au fost dintotdeauna o forma de relaxare, o terapie in adevaratul sens al cuvantului. Cunoscand influenta acestora asupra organismului, Masatto a mizat pe crearea unui context optim pentru ca utilizatorul sa se relaxeze pe deplin. Astfel, mai toate fotoliile intind corpul in pozitia de zero gravity, astfel incat sa nu mai existe presiune pe unele puncte corporale si efectele masajelor sa fie pe deplin resimtite.

 

Fotoliile Masatto au sina SL, functie de scanare, tehnologii performante si mecanisme de masare pe masura. Interesant este de asemenea ca inainte de a incepe un program de scanare incepe scanarea corporala. Acest lucru permite ca rolele din dotare sa se ajusteze si sa maseze mai precis ca oricand.

 

Masaje oricand disponibile

 

Un avantaj fara egal este faptul ca prin fotoliile de masaj acest brand a creat pentru utilizatori un mod mai accesibil de a avea parte oricand de masaje de revigorare, masaje terapeutice, masaje complexe ce au efecte benefice asupra celor epuizati fizic sau psihic.

 

Masajele pot fi oricand disponibile, in intimitatea casei, pentru tine si cei dragi tie. Un rasfat fara egal, oferit de Masatto. Descopera colectiile de fotolii, online sau in showroom-uri.

 

 

Contact:

 

[email protected]

+40 735 518 967