Masatto – Raiul fotoliilor de masaj

Fotoliile de masaj au devenit in ultima vreme un interes la scara larga. Publicul si-a dat seama ca acestea pot fi investitii care suplinesc nevoia de a merge la terapeut, pentru masajele clasice. Este mai comod, confortabil si eficient sa se bucure de masajele diverse, in intimitatea casei.

In alegerea tipului de fotoliu de masaj potrivit Masatto sugereaza optiuni variate. Cunoscut pana nu demult ca fiind furnizor al fotoliilor de masaj de la producatori de renume pe scena internationala, iRest, Rokol, Panasonic, Masatto a devenit si propriul producator. Cu experienta in domeniu la baza, cu toate resursele la dispozitie, Masatto a creat o gama exclusivista de fotolii de masaj.

Ce sustine folosirea unui fotoliu de masaj

Un fotoliu de masaj este negresit mai mult decat un dispozitiv, mai mult decat un maseur. Dispune de o tehnologie complexa si de functii dintre cele mai variate incat sa poata sustine sedinte de masaj de durata indelungata.

In mod special cei care se simt mereu obositi, fizic si psihic, au nevoie de un fotoliu de masaj. Persoanele varstnice carora diversele afectiuni le dau dureri si stari de epuizare, cele care au dureri de spate sau crampe musculare, se pot bucura de asemenea de eficienta masajelor. Prin functii diverse, incalzire, perne de aer, vibratii, cu intensitate diferita, masajul nu este doar un bun motiv pentru relaxare, ci si o terapie complexa pentru a redobandi starea de bine.

Dominus, un fotoliu de lux de la Masatto

Dominus poate demonstra cu succes ce inseamna complexitatea de functii a unui fotoliu de masaj creat de Masatto. Acest model reprezinta de altfel si o inovatie in domeniu, intrucat include si sistem de presopunctura, cu perne de aer multistrat. Acestea inlocuiesc cu succes pernele de aer clasice, fiind mai eficiente.

Pernele de aer sunt distribuite pe toata suprafata fotoliului, pentru a masa eficient fiecare parte a corpului, de la umeri la spate, maini, sezut, la picioare si gambe.

Fotoliul de acest gen include 12 programe ce se pot regla privind intensitatea miscarilor. Se pot seta miscari de masare prin framantare, lovire, presare, prin batai usoare, rulare sau intindere, prin frectionare a spatelui, digitala, prin framantare si lovire.

O alta inovatie a acestui tip de fotoliu este faptul ca include tehnologia cu role de masaj incalzite. Aceste role sunt invelite in silicon si prin miscarile pe care le fac sunt un motiv in plus pentru care relaxarea este resimtita imediat. Au miez incalzit, un alt atu care aduce ameliorare de dureri spre exemplu.

Avantaje de la Masatto

Masatto ofera livrare si montaj gratuit. Inainte de achizitie specialistii pot consilia cu privire la tipul de functii ale fiecarui fotoliu in parte, ajutand pe cei interesati sa aleaga conform necesitatilor. Se poate testa tipul de fotoliu dorit, prin solicitarea facuta inainte de a vizita showroom-ul lor. In plus, ofera garantie si service pentru orice tip de fotoliu achizitionat.

Masatto este o sursa complexa de astfel de fotolii, un rai al acestora, unde tot felul de cerinte cu privire la modul de masare isi au raspunsul in diverse tipuri de fotolii. Tu ce ai alege?