Masajul tantric – dezlantuie fanteziile erotice

servicii masaj erotic masaclub.ro

Masajul erotic inainte de toate este in primul rand vazut ca o arta. Pe langa acest aspect se regasesc tehnici de masare ce conduc la detensionarea fiecarui muschi. Saloanele de masaj erotic precum Artemis din Bucuresti dispun de maseuze profesioniste ce incanta privirea si nu numai.

Pentru a simti in adevaratul sens al cuvantului aceasta experienta a unui masaj tantric, maseuzele recomanda aprofundarea cunoasterii propriului corp. Cand stim ce ne dorim, mai precis ce ne place sau ce stimuli ne impulsioneaza, atunci ne orientam atentia astfel incat senzatiile sa fie mai intense.

Tainele afrodisiace ale acestei arte pot fi descoperite si intr-un  salon specializat. Este recomandat sa ne informam cu privire la serviciile oferite, iar un punct de reper poate fi regasit pe Masajclub.ro. Spre exemplu maseuzele de la salonul Artemis din Bucuresti ofera servicii variate atat la salon, cat si in camera de hotel pentru a beneficia de mai multa intimitate.

Serviciile de masaj tantric la camera de hotel pot fi un avantaj pentru persoanele ce incearca pentru prima data aceste tehnici senzuale si relaxante de altfel, dar si pentru cei care nu doresc sa se deplaseze si sa se bucure de relaxare pe toate planurile.

Gama de servicii de la salonul Artemis include si masajul erotic pentru cupluri. Masajul senzual, romantic poate scoate din rutina si relatiile de cuplu de ani indelungati.

Masajul tantric – euforie si relaxare intr-un singur serviciu

Indiferent daca experienta este noua sau nu, maseuzele recomanda aceeasi dedicare de fiecare data, deoarece masajul poate fi asemanat cu dansul si este nevoie de doua persoane pentru a se crea legatura psihica si conexiunea la nivel senzorial si emotional.

Deoarece un masaj tantric efectuat cu profesionalism implica doua extreme si anume relaxarea si energia, acesta poate completa in ansamblu efectul de destindere fizica si emotionala. Masajul tantric spre deosebire de masajul erotic consta in explorarea mai profunda a simturilor si obtinerea unui potential maxim din punct de vedere emotional si senzual.

Alegerea unui masaj tantric nu este limitat, ceea ce confera exploatarea fara limite a propriilor limite. Cei mai multi constata insa ca senzualitatea si simturile nu au limite, acest lucru neinsemnand altceva decat lipsa plictiselii in aceasta tehnica.

Nu este un masaj propriu zis, ci mai curand o calatorie pe plan fizic si spiritual care iti antreneaza fiecare centru nervos al corpului.

Complexitatea imbinarii simturilor si aducerea in discutie a energiei sexuale, care apropo este poate cea mai mare doza de energie de care dispune organismul uman mai are si efectul de a demonstra fiecaruia latura feminina sau masculina. Poate ca fizic suntem barbati sau femei, insa in esenta simturile sunt cele care dicteaza aspectele unui gen.

Maseuzele profesioniste pot reda potentialul erotic cumulat in fiecare dintre noi prin stimularea simturilor si in acelasi timp antrenand mintea. Deoarece centrului nervos i se atribuie majoritatea actiunilor corpului, acesta poate prezenta bariere.

Prin urmare un masaj tantric, prin complexitatea oferita de paradoxul dintre energie si relaxare ca se completeaza reciproc se pot elimina barierele de inhibitii, anxietate, mentalitate bazata pe idei preconcepute si altele. Pe Masajclub.ro se pot regasi tipurile acestea de servicii si in functie de fantezii si disponibilitate financiara se poate opta pentru o experienta unica.