MasajClub iti explica de ce masajul erotic e atat de popular

masajclub.ro

Industria masajului este una din cele mai infloritoare din lume. Aceasta crestere rezulta din faptul ca masajul ofera numeroase beneficii clientilor care devin din ce in ce mai interesati de aceasta industrie, comparativ cu anii anteriori. De exemplu, in Statele Unite, ocuparea fortei de munca din acest sector a crescut cu aproape 20%. Este important de mentionat faptul ca exista mai multe metode de masaj si unele sunt mai populare decat altele. Insa unul din cele mai populare tipuri de masaj este cel erotic. De ce? MasajClub iti ofera raspunsul, explicandu-ti, pe rand, o serie de beneficii ale acestuia.

Masajul erotic te ajuta sa scapi de stres

Stresul apare in cazul multor persoane din cauza mai multor factori, inclusiv presiunea de la locul de munca, probleme financiare, stare de sanatate precara sau probleme legate de relatii. A-ti lasa trupul si mintea departe de stres pare a fi un proces destul de dificil, iar medicamentele nu sunt intotdeauna o optiune eficienta — ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine. Oamenii aleg acum, in schimb, un masaj erotic deoarece un astfel de masaj ii ajuta pe acestia sa se relaxeze atat psihic cat si fizic si emotional. De fapt, un studiu american arata ca 33% din oamenii care au primit un masaj erotic in ultimele 12 luni au facut asa doar pentru a mai scapa de stres.

Imbunatateste starea fizica a unei persoane

Terapeutii de masaj se focuseaza, in primul rand, asupra muschilor corpului, ajutand astfel la slabirea tensiunii din acestia. Masajul erotic este doar o extensie a acestui tip de masaj primar. In acest tip de masaj, mesauza se va concentra asupra muschilor unei persoane dar si asupra zonelor erogene ale sale. Pe aceasta cale, maseuza va usura tensiunea musculara si sexuala a persoanei ce se bucura de sedinta. Acest lucru imbunatateste fluxul circulator al persoanei, ajutand inima, muschii si arterele sa functioneze mai bine decat functionau inainte de masaj.

De asemenea, unele studii arata ca masajele erotice ii pot ajuta pe barbati sa depaseasca anumite praguri psihologice care ar putea contribui la performantele sexuale. Cu toate acestea, astfel de studii inca nu sunt concludente.

Masajul erotic este placut

Un alt studiu realizat de americani arata ca aproape 11% din oamenii care au avut parte de un masaj in ultimele 12 luni au facut acest lucru pentru ca doreau sa se simta bine. Cu alte cuvinte, au vrut doar sa se rasfete. Adevarul fiind spus, majoritatea lucrurilor pe care oamenii le fac pe parcursul vietii lor sunt acelea care le fac sa se simta bine, iar un masaj erotic nu trebuie sa fie o exceptie. Oameni au instince sexuale naturale, deci nu este o mare surpriza faptul ca multi dintre noi aleg masajul erotic ca forma de relaxare.

Iar pentru ca meriti un final fericit, MasajClub te invita alaturi de maseuzele sale, care sunt special alese sa iti ofere cele mai tari senzatii atunci cand esti in timpul unei sedinte. Aici, maseuzele sunt  gata sa te viziteze si sa iti ofere o experienta de masaj pe care nu ai mai intalnit-o niciunde. Masajele MasajClub sunt realizate doar cu ulei de masaj, astfel ca tu sa poti sa te simti pe culmi atunci cand te lasi rasfatat de una din maseuzele salonului.