Masa rotunda quot;Promovarea incluziunii sociale quot; CIS Bucuresti 7 martie 2012

Institutul pentru Politici Sociale organizeaza miercuri 7 martie 2012 la Centrul de Incluziune Sociala Bucuresti din Str. Prof. Petre Cumpanici nr. 8, intre orele 10:00 – 13:00, masa rotunda a campaniei de informare „Promovarea incluziunii sociale si imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Masa rotundă reunește potențiali parteneri de informare din rândul organizațiilor și structurilor non-profit din București, în scopul integrării pe piața muncii a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile înscrise în proiectul „Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piața muncii a grupurilor vulnerabile”.

În cadrul întâlnirii vor avea loc atât prezentarea proiectului, cât și discuții active cu rolul de a facilita schimbul de idei, experiențe și bune practici pentru a identifica noi modalități eficiente de cooperare în domeniul incluziunii sociale.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.2. „Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Persoana de contact:

Veronica Puiu – Responsabil PR

E-mail: veronica.puiu@politicisociale.ro

Tel.: 0757.115.351

Web: www.politicisociale.ro ; www.facebook.com/centrelecis