fbpx

Marmelada delicioasa de la Duro

Marmelada este un dulce sanatos, preferat atat de copii cat si de adulti, mai ales cei ai generatiei trecute. Marmelada este de asemenea o delicatesa preferata a francezilor, dar si o mancare populara in Romania. Chiar daca nu ai stiut pana acum, marmelada are foarte multe beneficii pentru sanatate, incepand de la imbunatatirea functiei hepatice, pana la cresterea nivelului la dispozitie. Marmelada pentru patiserii de la Duro este disponibila in mai multe arome, caise, capsuni, piersici si visine, toate preparate dupa o reteta atent elaborata care imbina prin continutul sau mare de fruct, gustul dulce al copilariei cu structura sa unica, termostabila.

Datorita compozitiei sale naturale, marmelada aduce beneficii majore organismului si imbunatateste functiile organelor interne, fiind unul dintre dulciurile permise in diete si chiar celor care sufera de diabet. Datorita capacitatii marmeladei de a indeparta substante nocive grele, precum plumbul, este adesea recomandata persoanelor care sunt obligate sa lucreze in conditii dificile. Duro este producator de gemuri si marmelada, cu dructe proasptete de sezon, culese de pe plaiurile mioritice, acest lucru ne da o satisfactie foarte mare, deoarece reusim sa incurajam producatorii locali si sa oferim consumatorilor produse de cea mai buna calitate.

Ne gasiti la distribuitori agreati din fiecare judet si  in supermarket-uri si hipermarket-uri ale lanturilor comerciale multinationale sub marcile diferitelor branduri, ex: Defne, D’Ale Gurii, etc;