Marketing Romania lanseaza un nou serviciu de Web Design dedicat companiilor

Studiile noastre au aratat ca marea majoritate a companiilor au nevoie de un site de prezentare profesional pentru a-si prezenta cat mai bine obiectul de activitate, pagina web fiind o carte de vizita in domeniul virtual.

Proiectul Marketing Romania lanseaza un nou serviciu de Web Design dedicat companiilor care doresc o pagina web de prezentare profesionala la un pret foarte mic.

Deoarece nu trebuie sa ai cunostinte de programare ca sa il poti administra, este profesional, template -la alegere sau personalizat, seo, hosting inclus, newsletter, portofoliu personalizat, pagina web nu are nevoie de un administrator pentru a face updateuri module / versiune, acestea facandu-se automat de catre serverul principal, fara costuri suplimentare –toate acestea fac diferenta clara dintre Marketing Romania si oricare alta firma autorizata in acest domeniu.

Prin intermediul acestui serviciu, Marketing Romania, realizeaza pagini web de calitate superioara si optimizate seo. Pe langa toate acestea suntem singurii de pe piata de web design care ofera manual de utilizare al site-ului.

Toate paginile web realizate prin acest serviciu sunt PHP, nu HTML cum ofera celelalte companii de web design din Romania.

Am realizat aceast pachet de servicii pentru ca antreprenorii sa isi realizeze un website de prezentare la un cost foarte mic si fara bataie de cap cu privire la actualizare si modificare de continut. Serviciul are tot ceea ce necesita o companie pentru a-si prezenta ofertele/serviciile/produsele pe internet.

Persoanele implicate in acest proiect sunt tineri dinamici, calificati, pasionati de IT si Marketing.

Pagina de prezentare serviciu: http://www.marketingromania.ro/creaza-pagina-de-prezentare