fbpx

Mark Komissarov – speaker la conferinta de marti 22 septembrie 2015

Mark Komissarov este autorul metodei Infovision – o modalitate extinsa de a percepe lumea exterioara si cea interioara prin care se (re)activeaza capacitati ale creierului uman de a percepe informatia intr-un alt mod decat cel cu care ne-am obisnuit.

Dupa o intalnire cu fenomenul numit “clarviziune”, Mark Komissarov, absolvent al Institutului de Inginerie Chimica din Moscova, a devenit interesat de capacitatea creierului uman de a primi informatii direct de la lumea inconjuratoare, fara a utiliza simturile obisnuite.

Dupa aceasta experienta, el a dezvoltat o metodologie de activare a aceastei capacitati specifice a creierului uman, pe care a numit-o “Activarea Centrul de perceptie a informatiei directe” (IPC).

Aceasta metodologie se bazeaza pe eliminarea barierelor psihologice care stau in calea utilizarii acestei capacitati si pe incurajarea creierului uman spre a incepe sa-l foloseasca printr-un canal nefamiliar.

Mark Komissarov, speaker la conferinta organizata de Woman2Woman.ro

Mark Komissarov este unul dintre speakerii conferintei “Sanatate, frumusete, feminitate”, eveniment organizat de Woman2Woman.ro marti, 22 septembrie 2015. In cadrul evenimentului, va sustine prezentarea cu tema “Miracolele si femeia”.

Vino sa il cunosti marti, 22 septembrie, la conferinta „Sanatate, frumusete, feminitate”. Participa GRATUIT. Inscrie-te aici.

Sponsori principali: Himalaya Wellness si World Class
Sponsori secundari: Gabrielsfashion.ro, LaserMaxx, Creative News, Psihosolutii, Hotel Iaki
Partener media principal: Romania Libera
Parteneri media secundari: Acasa.ro, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Garbo.ro, LivePR.ro, Fashion8.ro, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Despre conferintele organizate de Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice cu participare gratuita. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Despre Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro se adreseaza femeilor tinere, care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare, destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!

Participa GRATUIT. Inscrie-te aici.